Doi vulcăneni pe listele USR-PLUS pentru alegerile parlamentare

Home Politică Doi vulcăneni pe listele USR-PLUS pentru alegerile parlamentare
Doi vulcăneni pe listele USR-PLUS pentru alegerile parlamentare

Alianța USR-PLUS propune locuitorilor din județul Hunedoara o listă de candidați în perspectiva apropiatelor alegeri parlamentare în care se regăsesc atât liderul organizației județene USR, consilierul județean Pollyana Hangan (care deschide lista USR-PLUS pentru Camera Deputaților), cât și liderii USR de la Vulcan (Dan Constantin Marinescu) și Lupeni (Emil Tărcan), dar și liderul PLUS de la Vulcan (Loriana Farkaș).

Cei doi lideri ai USR, respectiv PLUS din municipiul Vulcan, Dan Constantin Marinescu și Loriana Farkaș candidează, primul pentru Senat, iar cealaltă pentru Camera Deputaților, ambii ocupând poziția a doua pe listele propuse de USR-PLUS în județul Huneodara pentru alegerile parlamentare.

”Sunt onorat să fac parte din această echipă de oameni noi, responsabili și implicați! Împreună dezvoltăm jud. Hunedoara! În urma alegerilor din Biroul Județean am fost ales și desemnat de colegii mei pe poziția a II-a, la SENAT, în lista USR-PLUS! Astfel suntem doi vulcăneni pe lista USR-PLUS, la alegerile parlamentare din 6 Decembrie! Colega de la PLUS Vulcan, Loriana Farkas se află pe poziția a II-a la Camera Deputaților”, a declarat Dan Marinescu.

Lista completă a candidaților USR-PLUS pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 este formată din:

  • Pentru Senat: 1. Oana Andreea Biriș – USR, 2. Dan Constantin Marinescu – USR, 3. Raul Florin Matei – USR; 4. Emil Țărcan – USR, 5. Camerlia Danda – USR.
  • Pentru Camera Deputaților: 1. Pollyanna Hannellore Hangan – USR, 2. Loriana Farkas – PLUS, 3. Alina Ciobanu – PLUS, 4. Remus Andrei – USR, 5. Flavius Iorga – USR, 6. Mihai Conț – USR, 7. Gabriel Ilieș – USR, 8. Simion Cozmescu.

Pentru susținerea candidaților USR-PLUS, listele de candidați pentru Parlament au fost semnate de aproape 8000 de alegători dintre care 6559 au semnat olograf, iar alte 650 au semnat on-line. ”Deși în mod real am avut la dispoziție mai puțin de două săptămâni, din cauza suprapunerii cu alegerile locale și procedurile interne de desemnare a candidaților, mobilizarea exemplară a membrilor și voluntarilor a dus la acest rezultat. Mulțumim tuturor, pentru fiecare semnătură, pentru fiecare gând și moment dedicat nouă! Vom continua să fim prezenți în stradă și în perioada următoare, cu respectarea măsurilor de siguranță, să vă ascultăm și să vă prezentăm propunerile noastre pentru România”, a declarat liderul USR Hunedoara, Pollyana Hangan.