PNL Hunedoara a depus la BEJ dosarele candidaților pentru alegerile parlamentare

Home Politică PNL Hunedoara a depus la BEJ dosarele candidaților pentru alegerile parlamentare
PNL Hunedoara a depus la BEJ dosarele candidaților pentru alegerile parlamentare
O amplă delegație a PNL Hunedoara, în frunte cu președintele interimar Vetuța Stănescu, dar și cu fostul lider Lucian Heiuș și cu mai mulți dintre primarii liberali aleși la scrutinul din 26 septembrie, au depus miercuri, 21 octombrie 2020, la Biroul Electoral al Circumscripției nr. 22 Hunedoara, listele candidaților încriși în competiția electorală pentru alegerea viitorilor deputați și senatori care vor reprezenta hunedorenii în Parlament.
Potrivit declarațiilor făcute imediat după depunerea candidaturilor de către președintele interimar al PNL Hunedoara, secretarul de stat Vetuța Stănescu, echipa de candidați pe care filiala PNL Hunedoara îi propune pentru Parlamentul României este formată din oameni competenți, bine pregătiți, care vor reprezenta cu onestitate interesele hunedorenilor în Senat și Camera Deputaților. ”PNL Hunedoara vine cu o echipă de oameni noi, care au și voința, și capacitatea de a pune umărul pentru dezvoltarea și modernizarea județului nostru, prin proiectele și programele susținute de PNL, în acord cu așteptările hunedorenilor. Ne dorim ca județul Hunedoara să devină un pol de dezvoltare în Transilvania, iar calitatea vieții oamenilor din această zonă să crească. Ne dorim un județ care să atragă investiții și locuri de muncă bine plătite, realități care sunt posibile, dacă vom dezvolta infrastructura. Așa cum au reușit și celelalte județe din jurul nostru, așa vom reuși să schimbăm în bine și județul Hunedoara”, a declarat Vetuța Stănescu.
Liderul PNL Hunedoara, care deschide de altfel lista candidaților liberali de la Camera Deputaților, apreciază că în mai puțin de un an de când a preluat guvernarea, PNL a demonstrat că, prin competență și profesionalism, România se poate dezvolta și moderniza într-un ritm susținut. Vetuța Stănescu consideră că PNL a dovedit că atunci când interesele românilor sunt puse pe primul plan, lucrurile merg în direcția bună și este convinsă că, cu o majoritate în Parlament, PNL va putea adopta legile necesare pentru a continua investițiile în întreaga Românie.
PNL Hunedoara propune pentru Camera Deputaților o listă de candidați din care fac parte: Vetuța Stănescu, Lucian Heiuș, Ovidiu Furdui, Doris Visirin, Vlad Lăutaru, Dorin Petresc, Cosmin Olărașu și Ioan Cristea. La Senat, lista liberalilor din Hunedoara este deschisă de fostul prefect al județului, Vasile Potecă, iar pe listă se mi află: Lucica Dina Muntean, Ioan Dorin Petrui, Ion Mircea Rovinar și Anca Lupu.
Odată cu dosarele candidaților PNL Hunedoara pentru alegerile parlamentare, liberalii au depus și cele peste 19.000 de semnături ale hunedorenilor care susțin candidații Partidului Național Liberal, intrați în cursa pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.