PSD Hunedoara și-a depus oficial listele de candidați pentru alegerile parlamentare. Cristian Resmeriță – locul I la Senat, Natalia Intotero – Locul I la Camera Deputaților

Home Politică PSD Hunedoara și-a depus oficial listele de candidați pentru alegerile parlamentare. Cristian Resmeriță – locul I la Senat, Natalia Intotero – Locul I la Camera Deputaților
PSD Hunedoara și-a depus oficial listele de candidați pentru alegerile parlamentare. Cristian Resmeriță – locul I la Senat, Natalia Intotero – Locul I la Camera Deputaților

Candidații Partidului Social Democrat (PSD) din județul Hunedoara au depus astăzi la Biroul Electoral de Circumscripție Hunedoara, deschis la sediul Instituției Prefectului din municipiul Deva, dosarele cuprinzând listele complete ale candidaților pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, însoțite de semnăturile de susținere a acestora. La eveniment, alături de candidații propuși pe liste a fost prezent și Laurențiu Nistor, președintele social-democraților hunedoreni.

Potrivit acestuia, Organizația județeană PSD Hunedoara propune alegătorilor din județul Hunedoara o listă cu oameni tineri, dar valoroși din punct de vedere politic și profesional, care și-au probat deja aceste calități în viața publică. Astfel, lista propunerilor pentru Senat este deschisă de Cristian Resmeriță, președinte executiv al PSD Hunedoara și lider al uneia din cele mai puternice organizații PSD din România, cea de la Lupeni. Resmeriță este și în prezent senator PSD de Hunedoara, dar a mai fost prezent în Parlamentul României și ca deputat. De numele său le leagă inițierea și succesul unor demersuri legislative care au avut ca scop obținerea unor drepturi de pensie pentru foștii mineri, facilitarea ieșirii la pensie a locuitorilor din mai multe zone ale județului Hunedoara ș.a.m.d.

”Depunerea dosarului de candidatură pentru un nou mandat de senator este pentru mine o deosebită onoare pe care o primesc din partea PSD și din partea cetățenilor din județul Hunedoara, în fața cărora am căutat și până acum să mă achit cu conștiinciozitate de această calitate pe care mi-au atribuit-o. Am reușit, alături desigur și de ceilalți colegi parlamentari social-democrați, să inițiem, să elaborăm și să susținem legi bune pentru oameni și asta îmi propus eu, dar sunt singur că și colegii mei, să facem și în viitoarea legislatură. Pornim la drum cu încredere și cu convingerea că locuitorii județului Hunedoara au văzut cine, cât și cum i-au sprijinit în anii care au trecut și vor alege cu siguranță pe aceia care o pot face și în continuare. Am încredere deplină în cetățeni, pentru că decizia lor este întotdeauna corectă și suverană. Mulțumesc pentru încredere !”, a declarat senatorul Cristian Resmeriță.

Pe lista propusă de PSD Hunedoara pentru Senat, alături de Cristian Resmeriță, se mai regăsesc Ion Bădin, Maria Ștefănie, Valeria Filimon și Ciprian Roman.

La Camera Deputaților, PSD Hunedoara deschide lista de propuneri cu actualul deputat de Hunedoara, Natalia Elena Intotero. Aceasta se află deja la al doilea mandat de deputat în Parlamentul României, iar în actuala legislatură a ocupat și funcția de membru al Guvernului PSD, ca ministru al Românilor de Pretutindeni. ”Cu dorința de a continua munca în serviciul hunedorenilor, mi-am depus astăzi dosarul pentru un nou mandat de deputat. Alături de colegii mei social-democrați, consider că am reprezentat cu cinste județul Hunedoara în Parlamentul României. Prin noi, hunedorenii au avut o voce, participând în mod direct la elaborarea multor proiecte legislative. Mă voi concentra pe proiecte care sa fie în folosul hunedorenilor și pentru toți românii. Mulțumesc tuturor colegelor și colegilor pentru încrederea acordată!”, a declarat Natalia Intotero.

La Camera Deputaților, pe lista de candidați ai PSD Hunedoara, alături de Natalia Intotero, se mai găsesc: Ion Toma, Viorel Sălan, Marius Heljiu, Ovidiu Ulari, Luminița Hurgoiu, Lucian Rus și Gabriel Ionuț Pârva.