Premii din partea Asociației ”Pro Aninoasa” pentru cei mai buni elevi din localitate

Home Educație Premii din partea Asociației ”Pro Aninoasa” pentru cei mai buni elevi din localitate
Premii din partea Asociației ”Pro Aninoasa” pentru cei mai buni elevi din localitate

Un proiect inedit, stimulativ pentru elevii din clasele de învățământ gimnazial din orașul Aninoasa, este derulat deja de 4 a ni de către Asociația ”Pro Aninoasa” și Școala Gimnazială „Sfânta Varvara” Aninoasa, în colaborare cu Primăria orașului Aninoasa.

Proiectul educațional „Elevul anului”, prin care Asociația „Pro Aninoasa” premiază performanța, impulsionează competiția și creativitatea în domeniul educațional al elevilor din clasele de gimnaziu. Vicepreședinte al acestei organizații, inimosul voluntar și om de acțiune civică Viorel Pascu spune că acest concurs se desfășoară pe durata unui an școlar, iar asociația supervizează proiectul și îl sponsorizează. Astfel, elevul care obține cel mai mare punctaj, într-un calcul realizat după media generală, premii obținute la diverse concursuri, participări la activitățile la nivel de clasă/școală, etc. este declarat ELEVUL ANULUI.

La sfârșitul anului școlar 2019 – 2020 doi elevi au obținut aceeași medie, motiv pentru care, Asociația ”Pro Aninoasa” a decis că ambii merită titlul de ”Elevi ai Anului” în micul oraș din Valea Jiului, împreună cu premiul aferent acestuia. Cei doi laureați din acest an, recent premiați de către organizatori, sunt elevii STAN BIANCA ANDREEA și BĂNCILĂ DARIUS NICOLAE de la Școala Gimnazială „Sfânta Varvara” Aninoasa.

Felicitări, deopotrivă câștigătorilor și organizatorilor !