Senatorul Cristian Resmeriță critică dur atitudinea primarului Tiberiu Iacob Ridzi cu privire la răspândirea virusului COVID-19

Senatorul social-democrat Cristian Resmeriță se declară iritat de modul în care reprezentanți de marcă ai PNL din Valea Jiului înțeleg să ducă această campanie electorală, aruncând asupra Partidului Social Democrat fel de fel de acuzații fără noimă și fără nici un fel de legătură cu realitate.
Astfel, Cristian Resmeriță arată că, zilele trecute, aflat într-o emisiune televizată la Mondo TV, primarul Tiberiu Iacob Ridzi a afirmat, textual, că PSD a dorit ca oamenii să se îmbolnăvească de COVID-19. În opinia senatorului Cristian Resmeriţă o astfel de atitudine este, dincolo de una slugarnică față de Guvernul Orban, absolut demnă de ceea ce el numește ”febra galbenă”.
”În calitate de cetățean al Văii Jiului îi cer public primarului Tiberiu Iacob Ridzi să își ceară scuze față de cetățenii Văii Jiului. Consider atitudinea domnului primar Ridzi absolut sfidătoare la adresa cetăţenilor din Valea Jiului şi nu numai. Să spui că PSD îmbolnăvește oamenii de COVID este chiar o nebunie! E mult mai mult și față de ceea ce promitea în campania pentru locale, atunci când domnul Tiberiu Iacob Ridzi ne vorbea de parcări subterane, iar acum pune bannere cu el, nefiind candidat şi, în discursul politic, spune că PSD îmbolnăvește oamenii. Ce să zi ? Ăsta este nivelul lui politic!”, a declarat senatorul Cristian Resmeriță, candidat al PSD pentru un nou mandat de senator în județul Hunedoara.