Primarul comunei Sarmizegetusa a fost răpus de Covid-19

Între cei alți aproape 200 de români care s-au stins vineri, 13 noiembrie 2020, în urma afecțiunilor provocate de virusul Covid-19, se numără și primarul comunei Sarmizegetusa, Adrian Cordoș.
În vârstă de 52 de ani, Adrian Cordoș a fost ales în funcția de primar al comunei Sarmizegetusa, din partea PNL, în alegerile locale din septembrie 2020.
Adrian Cordoş a absolvit, în 1994, Universitatea de Ştiinţe Agricole din Cluj Napoca, fiind de meserie inginer zootehnist. Acesta a avut însă o bogată experienţă în administraţia publică locală, fiind, timp de 12 ani, viceprimar al comunei Sarmizegetusa și, din 2016, primar.
Vestea trecerii în neființă a primarului comunei Sarmizegetusa a fost adusă astăzi, în spațiul public, de Adrian Nicolae David. ”Adrian Cordos, primarul liberal al comunei Sarmizegetusa, a pierdut astăzi lupta cu virusul care ne-a năpăstuit. O luptă surdă și nedreaptă, a cărui victimă cade un coleg excepțional, un primar iubit de comunitate, un OM bun. Virusul ucigaș nu face diferența între noi, între partidele din care facem parte, între statutul social pe care îl avem și ne poate răpi un om drag în orice moment. Deși unii ar vrea sa ne dezbine, să ne împartă in tabere și să ne prăpădim, e timpul să ne unim, să luptăm cu toții, nu cu arma, nu pe front, ci având grijă unii de alții, purtând mască și respectând restricțiile impuse. Suntem alături de familia îndurerată și ne rugăm ca Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească cu drepții pe bunul nostru coleg, Adrian Cordoș!”, a scris Adrian David pe pagina sa de facebook.
Dumnezeu să-l odihnească în pace !