Împrumuturi pentru Crăciun generoase, cu dobândă avantajoasă, la CAR Parîngul IFN Petroșani

Home Economie Împrumuturi pentru Crăciun generoase, cu dobândă avantajoasă, la CAR Parîngul IFN Petroșani
Împrumuturi pentru Crăciun generoase, cu dobândă avantajoasă, la CAR Parîngul IFN Petroșani

În general, românii sunt obișnuiți ca, de Crăciun să nu le lipsească nimic de pe mese iar cei dragi să aibă parte de frumoase cadouri așezate sub bradul împodobit. Pentru ca aceste deziderate să poată deveni realitate și pentru cei care ar putea avea îndoieli cu privire la finanțarea cheltuielilor pentru un Crăciun fericit, le aducem vestea că, potrivit unei frumoase tradiții, CAR Parîngul IFN Petroșani vine și în acest an în sprijinul membrilor săi, oferind un împrumut special destinat cheltuielilor de Crăciun.

Potrivit președintelui acestei apreciate Case de Ajutor Reciproc, dr.ing. Dumitru Răscolean, suma maxima acordată în acest an doritorilor va fi în cuantum de 5000 RON, termenul de rambursare fiind extins la 24 de rate lunare. Esențial este și faptul că acest împrumut beneficiază și de un cuantum redus de dobândă, de numai 10%/an (DAE 10,47%).

Pentru a accesa acest împrumut, membri CAR Parângul IFN Petroșani au nevoie doar de un fond social 10% din valoarea creditului acordat, de un singur girant și de o adeverință de venit sau, după caz, un cupon de pensie.

”Spre exemplu, la acest împrumut pentru Crăciun, la o sumă împrumutată de 5000 lei, cu rambursare în 24 rate lunare, suma totală calculata a dobânzii este de 537,71 lei, totalul sumei de rambursat format din suma împrumutată plus dobânda totală pe care beneficiarul o are de plătit este de 5537,71 lei, rata lunară fiind de numai 231 de lei. Oferim cu drag acest împrumut, pe parcursul lunii decembrie, membrilor noștri care au nevoie de bani pentru a avea garanția că vor putea să-și asigure un Crăciun fericit. Dosarele sunt analizate în regim de urgență iar banii sunt acordați în decurs de doar câteva zile. Desigur, odată cu asigurarea nevoilor de finanțare a sărbătorilor de Crăciun, le mulțumim membrilor noștri pentru activitatea din anul 2023 în cadrul casei noastre de ajutor reciproc, le dorim sănătate, bucurii și sărbători fericite alături de cei dragi!”, spune Dumitru Răscolean, președintele CAR Parîngul IFN Petroșani.

Solicitările pentru acordarea împrumutului pentru Crăciun pot fi transmise la oricare din sediile Casei de Ajutor Reciproc Parîngul din Valea Jiului și din țară, în perioada 4-19 decembrie 2023.