Laurențiu Nistor: ”Vă rog să participați la votul de duminică respectând toate măsurile de protecție sanitară”

Home Politică Laurențiu Nistor: ”Vă rog să participați la votul de duminică respectând toate măsurile de protecție sanitară”
Laurențiu Nistor: ”Vă rog să participați la votul de duminică respectând toate măsurile de protecție sanitară”
Stimați locuitori ai județului Hunedoara,
Atât în 2016, cât și în acest an, la alegerile locale, ați mandatat prin vot Partidul Social Democrat să administreze județul Hunedoara și majoritatea localităților. Încrederea și numărul covârșitor de voturi cu care ați ales să validați candidații PSD ne-au confirmat că drumul pe care am așezat județul în ultimii aproape 5 ani este cel corect.
Tot în 2016, prin votul Dumneavoastră, PSD a obținut la alegerile parlamentare două posturi de senator și patru de deputat. Susținerea de care s-a bucurat echipa parlamentarilor PSD de Hunedoara, din care am făcut și eu parte, a contribuit decisiv la formarea guvernelor PSD care au condus România până în toamna anului 2019.
Susținerea primită din partea hunedorenilor a responsabilizat echipa de senatori și deputați care, în mandatul 2016-2020, a reușit să promoveze legi în favoarea județului Hunedoara și a locuitorilor săi. Am contribuit astfel la creșterea nivelului de trai prin majorarea salariilor medicilor, ale profesorilor și ale altor categorii de bugetari, prin majorarea salariilor angajaților din mediul privat și prin majorarea pensiilor. Am creat condițiile necesare dezvoltării tinerilor antreprenori prin programe de tip Start Up Nation, dar am finanțat și peste 220 de proiecte de interes local prin Programul Național de Dezvoltare Locală.
[slideshow_deploy id=’53765′]
Cel mai important capitol, sănătatea, a fost în atenția PSD, dovadă în acest sens fiind finanțarea cu fonduri guvernamentale a lucrărilor de reabilitare a Spitalului Județean de Urgență din Deva, dar și altor spitale din județ. Am dotat SJU Deva cu un aparat de tip RMN, iar investițiile continuă.
La alegerile locale din acest an v-am chemat alături de mine și de colegii mei, să alegeți înțelept pentru a continua împreună pe drumul dezvoltării județului Hunedoara. Astăzi sunt în imposibilitatea de a vă întâlni personal, de a vă transmite mesajul meu de susținere pentru colegii mei. Virusul Covid-19, acest dușman invizibil cu care se luptă întreaga societate, mă obligă să rămân o perioadă în izolare.
Vă asigur însă, că sunt conectat 24 de ore din 24 la tot ce înseamnă activitate administrativă și politică.
În data de 6 decembrie 2020, sunteți chemați să desemnați membrii viitorului Parlament. Ca și în 2016, PSD vă propune candidați performanți, pregătiți să vă reprezinte interesele ca și până acum, responsabili și profesioniști. Candidații PSD la Senat și Camera Deputaților știu ce au de făcut, au demonstrat asta și reușitele PSD sunt garanția seriozității cu care tratăm exercițiile electorale.
PSD militează pentru creșterea veniturilor, pentru limitarea impozitării salariilor mici și medii, protejarea drepturilor angajaților, programe pentru creșterea natalității și protecția vârstnicilor, investiții în mediul rural și siguranța locurilor de muncă. Avem soluții pentru un trai mai bun!
[slideshow_deploy id=’53771′]
Dragi hunedoreni,
Vă rog să participați la votul de duminică respectând toate măsurile de protecție sanitară. Păstrați distanța, purtați masca, dezinfectați-vă mâinile, protejați-i pe cei din jur. Votul din 6 decembrie este decisiv pentru viitorul României, dar trebuie să avem grijă și de sănătatea noastră.
Sănătate și Dumnezeu să ne aibă pe toți în paza Sa!
Laurențiu Nistor,
Președinte Consiliul Județean Hunedoara
Președinte al Organizației Județene a PSD Hunedoara
Comandat de PSD – Partidul Social Democrat Organizația județeană Hunedoara – CUI mandatar 11200020 – Executat de Exclusiv Media Group