Buletinele de vot pentru alegerea viitorilor parlamentari au ajuns în toate secțiile de votare din județul Hunedoara

Home Stiri la zi Buletinele de vot pentru alegerea viitorilor parlamentari au ajuns în toate secțiile de votare din județul Hunedoara
Buletinele de vot pentru alegerea viitorilor parlamentari au ajuns în toate secțiile de votare din județul Hunedoara

Buletinele de vot pentru alegerile parlamentare de duminică, 6 decembrie 2020 au fost distribuite către secțiile de votare din Circumscripția electorală nr. 22 Hunedoara, prin intermediul Instituției Prefectului Județul Hunedoara. Astfel, în total, la secțiile votare din toate UAT-urile județului Hunedoara au fost trimise 836.965 buletine de vot pentru alegerea deputaților și senatorilor precum și ștampile, autocolante, formulare și rechizite.

Astfel, toate secțiile de votare sunt pregătite atât din punct de vedere tehnic cât și al măsurilor de protecție sanitară, pentru ca în dimineața zilei de duminică, 6 decembrie 2020, începând cu ora 07.00, procesul de votare să înceapă în condițiile stabilite de lege.

În județul Hunedoara sunt înscriși pe liste 380.446 persoane cu drept de vot. Duminică, hunedorenii vor vota pentru alegerea a trei senatori și șase deputați care vor reprezenta județul în Parlamentul României, în perioada 2020-2024.