Fostul lider județean al PRM, Emanoel Andronache construiește o nouă filială AUR, în Petrila

Home Stiri la zi Fostul lider județean al PRM, Emanoel Andronache construiește o nouă filială AUR, în Petrila
Fostul lider județean al PRM, Emanoel Andronache construiește o nouă filială AUR, în Petrila

Politician cu vechime pe scena politică a Văii Jiului, petrileanul Emanoel Andronache și-a asumat o nouă misiune în plan politic. Acesta a fost mandatat de către președintele Filialei județene a Partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), Tiberiu Claudiu Barstan, cu formarea și conducerea unei organizații locale AUR în orașul Petrila.

Pentru Emanoel Andronache misiunea este una pe deplin compatibilă cu crezul său politic, acela al patriotismului și al unității naționale a tuturor românilor, știut fiind faptul că politicianul petrilean a fost, până de curând, liderul organizației județene a Partidului România Mare.

”Împreună cu cei mai apropiați prieteni din PRM, după o colaborare de aproape 8 luni pentru un proiect politic nou, începând din acest moment voi coordona în orașul meu patrioții de la AUR. Respectul, aprecierea și încrederea reciprocă între liderii PRM și AUR in județul Hunedoara au făcut ca acest proces sa pornească accelerat, în zilele următoare urmând ca și alți colegi din PRM să facă pasul către acest nou proiect politic în jurul căruia se aliază românii patrioți și cei care doresc construcția unei noi clase politice, care să-i reprezinte cui adevărat pe oameni”, a declarat Emanoel Andronache, președinte interimar al AUR în Valea Jiului.

Tot în Valea Jiului, un alt fost lider al PRM, Radu Napău va coordona constituirea unei filiale locale AUR în municipiul Lupeni.

AUR a fost partidul surpriză al alegerilor parlamentare din acest an, reușind să devină dintr-un partid aproape necunoscut a patra mare forță politică din România anului 2020. Co-președintele AUR, George Simion, prezent de curând la Petroșani, în turneul său național de mulțumire pentru votanții partidului, a declarat că, în cel mai scurt timp, în toate localitățile Văii Jiului vor fi constituite noi organizații ale Alianței pentru Unirea Românilor. Mai mult, acesta a dat asigurări că unul din cabinetele parlamentare ale deputatul AUR de Hunedoara, Ana Maria Gavrilă va funcționa în Valea Jiului.