Premii de fidelitate pentru alte cinci ”familii de aur” de la Lupeni

Home Administrație Premii de fidelitate pentru alte cinci ”familii de aur” de la Lupeni
Premii de fidelitate pentru alte cinci ”familii de aur” de la Lupeni

Continuând o frumoasă tradiție, Primăria și Consiliul local al municipiului Lupeni au organizat luni, 21 decembrie 2020 o nouă ceremonie dedicată familiilor care, în a doua jumătate a acestui an, au aniversat 50 de ani de viață de familie.

Cinci astfel de familii au fost astfel sărbătorite, ce-i drept într-un cadru restrâns, ca urmare a măsurilor privind evitarea riscurilor de îmbolnăvire cu noul coronavirus, în eleganta sală de ședințe a Consiliului local municipal din clădirea Primăriei municipiului Lupeni. Este vorba despre familiile: Ioan și Chița Bodolan, Aurel și Mioara Mitri, Vasile și Eugenia Morari, Ilie și Fimia Băloi, Maria și Vasile Vodoș.

Martor la ceremonia restrânsă a ”Nunții de aur” a acestora a fost chiar primarul Lucian Resmeriță. ”Am premiat astăzi, așa cum obișnuim la fiecare final de an, cuplurile din comunitatea noastră care au știut să treacă împreună cu dragoste și înțelegere peste toate greutățile vieții și au ajuns să aniverseze, după de de ani de viață împreună, ”Nunta de aur”. Cu respectul cuvenit pentru o astfel de frumoasă performanță, dar și cu mândria de a acea în comunitatea noastră astfel de modele de viață de familie, le spun încă o dată sărbătoriților noștri de astăzi La mulți ani sănătoși și fericiți, dorindu-le viață frumoasă și îndelungată, împreună, și de acum înainte”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.