ADEH invită operatorii din turismul hunedorean la Târgul Național de Turism al României

Home Economie ADEH invită operatorii din turismul hunedorean la Târgul Național de Turism al României
ADEH invită operatorii din turismul hunedorean la Târgul Național de Turism al României

Anul turistic 2021 începe într-o notă optimistă, cu cel mai mare eveniment dedicat industriei, ce va avea loc în perioada 18-21 februarie. Prima ediție a Târgului de Turism al României din acest an debutează într-o formă complet nouă, adaptată contextului actual. Astfel, în cadrul unei expoziții virtuale se vor reuni reprezentanți ai industriei ospitalității și turiști aflați în căutarea celor mai sigure și ofertante destinații ale anului.

Agenția de Dezvoltare Economico-Socială a județului Hunedoara (ADEH), instituție subordonată Consiliului județean Hunedoara, va participa la acest eveniment online, pentru a prezenta publicului larg cele mai frumoase destinații și obiective turistice ale județului. În acest scop, reprezentanții instituției transmit operatorilor de turism din județ invitația de a se înscrie la acest eveniment. Înscrierile se pot face până la data de 5 februarie 2021 prin e-mail, la adresa adeh_hd@yahoo.com. Acestea trebuie să includă o scurtă prezentare a unității de cazare propuse pentru promovare, în care să fie incluse și câteva fotografii reprezentative, descrierea unității, datele de contact și orice alte informații considerate relevante pentru atragerea turiștilor.

Serviciile de găzduire pe platforma online și participarea la eveniment sunt oferite în mod gratuit operatorilor de turism din județul Hunedoara, în ordinea primirii solicitărilor, până la epuizarea integrală a spațiului de expoziție online închiriat de ADEH.