Lucrări în ritm alert la Casa de Cultură de la Hunedoara

Home Administrație Lucrări în ritm alert la Casa de Cultură de la Hunedoara
Lucrări în ritm alert la Casa de Cultură de la Hunedoara

Lucrările de reabilitare a Casei de Cultură din municipiul Hunedoara avansează într-un ritm alert. Potrivit administratorului public al județului Hunedoara, Costel Avram, nu este exclusiv ca, de altfel, primul spectacol găzduit aici să poată avea loc la sfârșitul acestui an.

Joi, 4 februarie 2021, administratorul public al județului Hunedoara, Costel Avram, a efectuat o vizită în teren la Hunedoara, unde se desfășoară lucrările de reabilitare a Casei de Cultură, proiect finanțat în baza asocierii Consiliului Județean Hunedoara cu Primăria Municipiului Hunedoara. La întâlnire au luat parte alături de reprezentanții primăriei, proiectantul împreună cu reprezentanții societății care execută lucrările, pentru a analiza la fața locului, aspectele legate de detaliile care vor înfrumuseța sala de spectacole.

„Lucrările de finisaje exterioare sunt finalizate, iar acum se lucrează într-un ritm alert la reabilitarea sălii de spectacole. Urmărim cu multă atenție tot ceea ce se întâmplă aici, monitorizăm respectarea tuturor detaliilor din proiect pentru că ne dorim ca proiectul să fie implementat corect, iar sala de spectacole să fie funcțională la sfârșitul acestui an”, a declarat Costel Avram.

În cadrul proiectului sunt prevăzute lucrări de refuncționalizare și/sau compartimentare a unor spații existente, lucrări de finisaje interioare (cu restaurarea și refacerea elementelor de decorație arhitecturală), lucrări de refacere a pardoselii și a scărilor, lucrări de recondiționare și restaurare a tâmplăriei (cu schimbarea elementelor deteriorate), modernizarea birourilor și grupurilor sanitare, revizuirea instalației electrice și de iluminat, precum și lucrări de finisaje exterioare.

Valoarea contractului este de 13.189.552,13 lei, iar durata de execuție a lucrărilor este de 18 luni de la data primirii Ordinului de începere a lucrărilor.