La Vulcan, elevii din clasele primare, cei din clasele terminale și copiii de grădiniță, revin fizic în sălile de clasă

Home Administrație La Vulcan, elevii din clasele primare, cei din clasele terminale și copiii de grădiniță, revin fizic în sălile de clasă
La Vulcan, elevii din clasele  primare, cei din clasele terminale și copiii de  grădiniță, revin  fizic în sălile de  clasă

Începând de luni, 8 februarie 2021, grădinițele, școlile și liceul din Vulcan își reiau activitatea cu prezență fizică a elevilor și profesorilor în sălile de clasă.

Pentru că municipiul Vulcan se află înscenariul galben, cu o incidență a cazurilor de Covid-19 de peste 2 la mia de locuitori, în bănci vor reveni efectiv toți elevii de lagrădinițele din oraș, elevii din ciclul primar, cei din clasele a VIII-a și a XII-a. În același timp, clasele a V-a, VI-a, a VII-a din învățământul gimnazial, respectiv cei din clasele a IX-a, a X-a și a XI-a din învățământul liceal vor continua în format online.

Potrivit primarului Cristian Merișanu, Primăria municipiului Vulcan va pune la dispoziția tuturor elevilor și profesorilor câte două măști de persoană. ”Pentru a termina sănătoși acest an școlar vă rugăm să respectați normele de prevenire și combatere a pandemiei: purtați masca, distanțați-vă de alte persoane, nu împrumutați lucruri între voi !”, le mai transmite primarul Cristian Merișanu elevilor din Vulcan.