Senatorul PNL Lucica Dina Muntean deschide programul de audiențe la Biroul Parlamentar de la Petroșani

Home Politică Senatorul PNL Lucica Dina Muntean deschide programul de audiențe la Biroul Parlamentar de la Petroșani
Senatorul PNL Lucica Dina Muntean deschide programul de audiențe la Biroul Parlamentar de la Petroșani
Senatorul PNL Lucica Dina Muntean își deschide, la finalul acestei săptămâni, cabinetul parlamentar de la Petroșani. Acesta este situat pe strada Constructorul nr.2 din Petroșani, în clădirea fostului Comisariat militar, într-un spațiu pus la dispoziția sa de Primăria municipiului Petroșani.
Lucica Dina Muntean își deschide astfel, începând de vineri, 19 februarie 2021, și programul de audiențe din Valea Jiului. ”Vă aștept vineri 19.02.2021 la Cabinetul Parlamentar situat pe strada Constructorului, nr.2, din Petroșani, să discutăm despre problemele comunității și ale dumneavoastră”, a informat senatorul Lucica Dina Muntean.
Aceasta a mai precizat că, pentru relația directă cu cetățenii, mai ales în condițiile impuse de măsurile de prevenire a răspândirii coronavirus, senatorul liberal Lucica Dina Muntean va avea și un program de audiențe telefonice. Astfel, aceasta anunță că va discuta telefonic cu cetățenii în cursul zilei de sâmbătă, 20.02.2021, între orele 10:00-12:00, la numărul de telefon (0720) 181 830.