6 lucruri pe care orice bărbat peste 30 de ani trebuie să le dețină

Home Economie 6 lucruri pe care orice bărbat peste 30 de ani trebuie să le dețină
6 lucruri pe care orice bărbat peste 30 de ani trebuie să le dețină

Dacă ai trecut de pragul de 30 de ani, înseamnă că a trecut timpul în care puteai să deții articole vestimentare și accesorii de calitate îndoielnică.

A sosit momentul să pui calitatea înaintea cantității și să te asiguri că toate lucrurile pe care le adaugi colecției tale sunt rezistente și vor putea fi utilizate pentru ani și ani de zile fără să ai probleme cu ele.

Iată 6 lucruri pe care orice bărbat peste 30 de ani trebuie să le dețină:

 

  • Un ceas de calitate

Orice bărbat care a depășit vârsta de 30 de ani ar trebui să dețină cel puțin un ceas de mână de calitate. Nu ai nevoie de unul luxos sau de brand, dar probabil ar trebui să te îndrepți spre o firma recunoscută pentru calitatea produselor lor. Cu un astfel de accesoriu vei știi că nu ai probleme și că va funcționa pentru ani și ani la rând. În ceea ce privește dimensiunea, tipul de curea, funcțiile, caracteristicile și așa mai departe, alege un model care să se potrivească stilului tău. De asemenea, vezi aici ce alte accesorii pe care ar trebui să le ai în colecție.

 

  • Un sacou croit pe corpul tău

Chiar dacă porți un astfel de articol doar o dată sau de două ori pe an, ar trebui să ai în garderobă un sacou care să se potrivească perfect siluetei tale. O astfel de piesă poate fi îmbrăcată atât cu blugi, în ținute casual, cât și cu pantaloni de costum pentru un aspect formal. De asemenea, se potrivesc în combinații cu cămașă și cravată, dar și cu tricouri simple. Dacă alegi unul dintr-o țesătură fină și de calitate, îl vei putea purta o viață.

 

  • Șosete bune

O pereche bună de șosete îți va oferi confort toată ziua, indiferent dacă mergi într-o drumeție, te plimbi sau stai la birou. În plus, pot adăuga o notă personală ținutelor tale atunci când alegi unele colorate și cu modele interesante. Șosetele bune sunt un lux accesibil cu care te vei obișnui rapid.

 

  • Pantofi formali confortabili

Cu siguranță ai mai multe perechi de pantofi pentru ocazie, care acoperă probabil culorile și modelele de bază – maro, negru, cu șireturi, mocasini și așa mai departe. Dar până nu ai cel puțin o pereche de pantofi formali și foarte confortabili, garderoba ta este incompletă. Ai nevoie de o pereche de pantofi, cum sunt cei oxford, pe care să-i porți de dimineața până seara, la birou sau la diferite evenimente, fără să te bată și fără să-ți provoace dureri.

 

  • O pereche de ghete sau bocanci

Bocancii au devenit o parte esențială a garderobei de toamnă și iarnă a fiecărui bărbat. O pereche de calitate, din piele, care să reziste toată viața este ceva pe care orice bărbat peste 30 de ani trebuie să-l aibă. Cei de la Modlet.ro au scos colecția nouă de bocanci și ghete din care poți alege un astfel de articol.

 

  • O geantă de bagaj bună

 

Dacă ești o persoană care călătorește mult, o geantă de bagaj de calitate este obligatorie. Chiar și în cazul în care ești plecat doar câteva zile pe an, ar trebui să te răsfeți cu o geantă de voiaj de calitate.

Prin urmare, dacă ai trecut de 30 ani, asigură-te că deții câte unul dintre lucrurile de mai sus, dar ține minte, că nu este vorba despre obiect, cât despre calitatea acestuia.

Sursa foto: Unsplash.com