”All around”, un nou vernisaj de artă fotografică la Galeriile ”Forma” din Deva

Home Cultură ”All around”, un nou vernisaj de artă fotografică la Galeriile ”Forma” din Deva
”All around”, un nou vernisaj de artă fotografică la Galeriile ”Forma” din Deva

Eleganta galerie de artă ”Forma” din Deva găzduiește, în această perioadă, o inedită expoziție de fotografie și artă digitală, care se derulează sub genericul ”All around”. Evenimentul este organizat membrii Uniunii Artiștilor Plastici Filiala județului Hunedoara – Specialitatea Multimedia  și Consiliul județean Hunedoara, iar pe simeze se regăsesc lucrări realizate de artiștii fotografi hunedoreni: Ovidiu Munteanu, Bogdan Negoiță, Marius Olaru, Mihai Panaitescu, Andreea Poenar, Flavian Săvescu, Kalman Sztrharszky și Horia Trând.

Vernisajul acestui eveniment a avut loc luni, 23 ianuarie 2020 în prezența artiștilor expozanți dar și a unui număr restrâns de iubitori de artă, urmare a restricțiilor impuse de pandemia sanitară, calitatea de amfitrion revenindu-i unui expert incontestabil în domeniu, prof.univ.dr. Dorel Găină de la Universitatea de Artă și Design din Cluj Napoca. Autoritățile publice județene au fost reprezentate de către administratorul public al județului Hunedoara, Costel Avram.

Această expoziție cu totul aparte ne aduce în fața ochilor fotografii artistice realizate cu un deosebit simț al frumosului. Fotografia este cu adevărat o artă, fiecare exponat ne vorbește cu ajutorul jocului de lumini și umbre, prin unghiurile ce pun în valoare frumuseți nebănuite ale obiectelor. Mă bucur că județul Hunedoara are, pe lângă pictori și sculptori, artiști fotografi dăruiți cu un asemenea talent. Toți iubitorii de frumos ar trebui să treacă pragul Galeriei Naționale de Artă „FORMA” pentru a-și bucura privirea cu aceste lucrări excepționale”, a declarat Costel Avram. 

Expoziția artiștilor fotografi de la Galeria de artă ”Forma” din centrul municipiului Deva rămâne deschisă până la data de 14 martie 2021 și poate fi vizitată, în fiecare zile, de către cei interesați, evident cu respectarea condițiilor speciale de igienă și distanțare.