Centenar cu primar pentru Magdalena Chebac din Uricani

Home Administrație Centenar cu primar pentru Magdalena Chebac din Uricani
Centenar cu primar pentru Magdalena Chebac din Uricani

Magdalena Chebac din orașul Uricani este nu doar cea mai longevivă dintre seniorii orașului Uricani din Valea Jiului, ci de pe acum și una dintre puținii cetățeni care au realizat performanța atingerii vârstei de 100 de ani. Centenarul aniversării sale a avut loc chiar în aceste zile, în cadrul unei ceremonii restrânse, acasă, alături de familie. Spre surprinderea venerabilei sărbătorite, aceasta a avut parte și de o frumoasă surpriză atunci când a văzut că între cei veniți să o felicite la împlinirea celor 100 de ani s-au numărat și Dănuț Buhăescu, primarul orașului Uricani.

Împreună cu viceprimarul Corneliu Braia, cu un buchet de flori și un cadou pentru sărbătorită, cei doi edili s-au înfățișat la apartamentul doamnei Magdalena Chebac pentru a-i spune ”La mulți ani !” și pentru a o felicita și premia, în numele administrației publice locale, pentru frumoasa performanță de viață. ”Nu este puțin lucru pentru nimeni atingerea acestei atât de rare performanțe de viață: 100 de ani ! În același timp, vreau să vă spun că doamna Magdalena Chebac este un cetățean demn de respectul comunității noastre nu doar pentru această performanță centenară, ci mai pentru faptul că și-a construit o frumoasă familie, cu copii, nepoți și strănepoți. Am ținut să o felicităm la acest ceas de sărbătoare și să-i mulțumim pentru tot ceea ce a făcut, de-a lungul anilor, pentru familia sa dar și pentru comunitatea în care a trăit și a muncit. Îi dorim doamnei Magdalena Chebac multă, multă sănătate, fericire alături de cei dragi și încă ani mulți alături de noi toți. La mulți ani!”, a declarat Dănuț Buhăescu.

Tot în aceste zile, la sediul administrației locale de la Uricani, alte trei familii demne de tot respectul au fost invitate de primarul Dănuț Buhăescu pentru o scurtă ceremonie care marchează o jumătate de secol de viață în familie. Tradiția premierii familiilor de aur ale Uricaniului este una respectată de autorități și apreciată de întreaga comunitate. La acest început de an, au fost sărbătorite și premiate familiile: Ioan și Ruja Șandru, Sidor și Tasîica Corcoz, Mircea și Elena Drudan. ”I-am primit cu mare bucurie pe acești concitadini ai noștri care ne fac cinste, cu admirația faptului că au reușit să-și construiască, iată, acea ”Casă de piatră !” la care visăm cu toții și pentru frumoasa lor performanță de 50 de ani petrecuți, alături, în căsnicie. Potrivit deciziei Consiliului local le-am acordat acestor familii și un premiu de fidelitate, care a însoțește gândurile noastre bună de sănătate, fericire și viață lungă în familie și în comunitatea orașului Uricani”, a mai spus primarul Dănuț Buhăescu.

Foto: facebook