O melodie a compozitorului lupenean Bela Andrași, pe podium la prima ediție a ”Top Kids Music Contest”

Home Stiri la zi O melodie a compozitorului lupenean Bela Andrași, pe podium la prima ediție a ”Top Kids Music Contest”
O melodie a compozitorului lupenean Bela Andrași, pe podium la prima ediție a ”Top Kids Music Contest”

Compozițiile apreciatului muzician din Lupeni, Bela Andrași cuceresc tot mai mult publicul din România care rămâne fidel muzicii ușoare de calitate, acesta fiind solicitat de o seamă de artiști cunoscuți, dar și de tineri talentați care doresc să-i interpreteze creațiile muzicale, convinși de faptul că acestea le asigură, din start, drumul către inimile publicului.

Cel mai recent succes repurtat de o creație a compozitorului Bela Andrași vine de Bacău, acolo unde de curând s-a desfășurat prima ediție a Festivalului Concurs de muzică ușoară pentru copii și adolescenți ”Top Kids Music Contest”. Organizat de Asociația Culturală Belle Arti și VP Art Show, la sala Ateneu a Filarmonicii din Bacău, evenimentul a fost unul care a suscitat un interes major din partea tinerilor interpreți care au urcat pe scenă. Una dintre participante, tânăra interpretă Sara Maria Dan din Cluj Napoca a interpretat, în cadrul acestui concurs, piesa ”Vreau o stea să fiu”, o compoziție semnată Bela Andrași pe versurile Cameliei Florescu. Piesa a fost apreciată de public, dar în mod special de juriul al cărei președinte a fost cunoscuta artistă Carmen Rădulescu, fiind recompensată cu locul al doilea la secțiunea de interpretare.

”Suntem mândri de fiecare dată când copiii cu care colaborăm în echipa de creație cu poeta și interpreta Camelia Florescu, obțin rezultate frumoase cu melodiile pe care li le-am încredințat. De data aceasta suntem mândri de Sara Maria Dan, care ne-a adus satisfacția unui loc pe podiumul unui important concurs de interpretare muzicală pentru copii și tineri din România. Anul 2021 e însă abia la început, vor mai urma și alte evenimente frumoase și sunt convins că ne vom mai bucura de succes. Felicitări, Sara Maria Dan și mulțumesc Camelia Florescu pentru colaborare. Împreună am dat viață încă unei melodii foarte frumoase”, spune compozitorul Bela Andrași.

La rândul ei, poeta Camelia Florescu, apreciază că ”a fost o bucurie pentru mine și pentru Bela Andrași să “scriem” pentru Sara și ne bucurăm că tot mai mulți copii, în ultimul timp, vin către echipa noastră de creație, pentru că noi suntem, în ciuda maturității, niște copii și-n suflet și-n creație, iar asta (cred), dă încredere copiilor că suntem ”de-ai lor.”

Felicitări și succes, Bela Andrași & Camelia Florescu !