Primăria Petroșani continuă acțiunile de spălare a străzilor cu apă și detergent

Home Stiri la zi Primăria Petroșani continuă acțiunile de spălare a străzilor cu apă și detergent
Primăria Petroșani continuă acțiunile de spălare a străzilor cu apă și detergent

Primăria Municipiului Petroșani reia, începând cu dimineața zilei de vineri, 26 martie 2021, acțiunile de spălare a străzilor cu apă și detergent, ca măsură de acțiune în vederea reducerii incidenței ratei de infecție cu Covid-19 în această localitate. De data aceasta, activitatea va demara în cartierele Aeroport și Colonie, unde este concentrată o mare parte a populației municipiului Petroșani, dar va cuprinde toate zonele.

”Pentru că vremea ne permite, începând de vineri dimineață vom relua acțiunea de spălare cu apă și detergent a străzilor și trotuarelor din municipiul Petroșani, dar vom continua și campania de dezinfectare a spațiilor publice și a scărilor de bloc. Încă de anul trecut, din perioada stării de urgență, ne-am preocupat să luăm toate măsurile care stau în puterea noastră în vederea limitării, pe cât posibil, a răspândirii virusului SARS – CoV -2”, a declarat primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi.

În același timp, primarul municipiului Petroșani îi roagă pe toți cetățenii localității să fie precauți, să respecte normele de protecție sanitară, să poarte corect măștile în toate spațiile publice și să respecte normele de distanțare socială. De asemenea, primarul Tiberiu Iacob – Ridzi le recomandă oamenilor să limiteze, pe cât posibil, deplasările în afara locuinței în această perioadă dificilă pentru noi toți.