S-au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea a două străzi din Petroșani

Home Administrație S-au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea a două străzi din Petroșani
S-au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea a două străzi din Petroșani

Un nou pas înainte pentru reabilitarea străzilor Maleia și General Vasile Milea. Au fost aprobați indicatorii tehnico – economici

Consiliul Local Petroșani a aprobat indicatorii tehnico – economici pentru obiectivul de investiții ”Reabilitare și modernizare strada General Vasile Milea și strada Maleia din Petroșani, județul Hunedoara”. Un proiect investițional de aproape 9 milioane de lei, depus la Compania Națională de Investiții pentru finanțare.

Potrivit primarului municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi, prin modernizarea străzilor General Vasile Milea și Maleia se dorește creșterea siguranței circulației autoturismelor, creșterea confortului, reducerea cantității de praf, reducerea zgomotului și a vibrațiilor. ”Lucrările de reabilitare, modernizare la aceste străzi se vor executa pe o lungime de 3.520 ml. Traseul lucrărilor se află pe domeniul public al municipiului Petroșani și prezintă o lățime variabilă a părții carosabile de aproximativ 7 metri. Se va asigura scurgerea apelor prin rigole carosabile și rigole în acostament, amplasate pe partea stângă – dreaptă a străzii, fiind amenajate, de asemenea, și alte 12 străzi laterale”, se arată în referatul de aprobare al primarului Tiberiu Iacob – Ridzi.

Valoarea totală a lucrărilor, conform devizului general, este de 8.611.795, 31 lei, cu tot cu TVA.