“Masa de Paște în zona Zarandului – datina împistririi ouălor”, în expoziție la Deva Shopping City

Home Economie “Masa de Paște în zona Zarandului – datina împistririi ouălor”, în expoziție la Deva Shopping City
“Masa de Paște în zona Zarandului – datina împistririi ouălor”, în expoziție la Deva Shopping City

În apropierea sărbătorilor de Paște, Shopping City Deva își invită vizitatorii să se lase inspirați de atmosfera caldă și colorată de sărbătoare și să aleagă daruri inspirate pentru cei dragi. Centrul comercial găzduiește în această perioadă o expoziție inedită dedicată obiceiurilor pascale din zona Zarandului și meșteșugului împistririi ouălor, intitulată “Masa de Paște în zona Zarandului – datina împistririi ouălor”, ce poate fi vizitată până pe 3 mai. În plus, centrul comercial le-a pregătit oferte speciale și o experiență de shopping în condiții de maximă siguranță. Iar  în perioada 15 – 29 aprilie, clienții au ocazia de a câștiga, prin înscriere exclusiv online, un voucher de cumpărături cu valoare dublă față de achiziția făcută. În plus, în perioada 19 aprilie – 3 mai, cumpărăturile de minimum 300 de lei sunt răsplătite cu premii culinare instant și distracție

În perioada 16 aprilie – 3 mai, Shopping City Deva găzduiește, cu ajutorul Muzeului Civilizației Dacice și Romane Deva, expoziția inedită “Masa de Paște în zona Zarandului – datina împistririi ouălor”. Miniexpoziția ilustrează cele mai importante obiceiuri pascale din zona Zarandului, masa de sărbătoare și simbolurile asociate acestei mari sărbători: ouăle, cozonacul (colacul), lumina. Vizitatorii vor descoperi tehnica prin care sunt „împistrite” ouăle și vor putea admira exponate aflate în diferite etape de realizare, precum și ustensilele folosite pentru acest meșteșug tradițional.

În perioada 19 aprilie – 3 mai, în cadrul campaniei „De Paște, câștigi premii culinare și distracție” vizitatorii care fac cumpărături de minimum 300 de lei sunt răsplătiți instant cu unul dintre cele 550 de vouchere valabile în restaurantele din zona foodcourt: KFC, Ribs Grill, Cartofisserie, Salad Box, La Bunica, Shanghai, Spartan, Torje Traditional, Noodle Pack, Subway, Kalia. În plus, prin tragere la sorți, pot intra în posesia unuia dintre premiile săptămânale: un voucher de 4 activități la Arsenal Park Orăștie.

De Paște, Shopping City Deva le oferă clienților care fac cumpărături de minimum 100 lei șansa de a câștiga vouchere perfecte pentru propriul răsfăț sau pentru a fi făcute cadou. În perioada 15-29 aprilie, participanții se pot înscrie exclusiv online, pe www.shoppingcitydeva.ro, la tragerea la sorți din cadrul campaniei „Cine la shopping se răsfață, voucher dublu agață”. Aceștia pot câștiga un voucher de cumpărături cu valoare dublă față de bonul înscris în concurs.