Campanie de colectare a deșeurilor electronice la Petroșani

Home Administrație Campanie de colectare a deșeurilor electronice la Petroșani
Campanie de colectare a deșeurilor electronice la Petroșani

Sâmbătă, 24.04.2021, între orele 09,00-16,00, se va desfășura în municipiul Petroșani o campanie de conștientizare și informare a populației privind colectarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice(DEEE). Evenimentul este organizat de Primăria municipiului Petroșani în parteneriat cu reprezentantul CCR Logistics Systems pentru județul Hunedoara .

În cadrul acestei acțiuni, cetățenii municipiului Petroșani pot depune în mod gratuit orice aparat electric sau electrocasnic vechi sau stricat (DEEE), la punctul situat în fața Casei de Cultură din localitate, între orele 9,00-16,00 sau pot solicita ridicarea de la domiciliu a acestora la numărul de telefon 0753.044.264.

Pentru deșeurile electrice predate, cetățenii pot câștiga, prin tragerea la sorți a taloanelor de tombolă completate, unul dintre premiile oferite de organizatori, respectiv un aspirator auto, două prăjitoare de pâine, două fiare de călcat. Tragerea la sorți a biletelor câștigătoare va avea loc sâmbătă, 24.04.2021 ora 16,30 în fața Casei de Cultura ”Ion Dulămiță” din Petroșani.