Centru de vaccinare pentru studenți la Universitatea din Petroșani

Home Stiri la zi Centru de vaccinare pentru studenți la Universitatea din Petroșani
Centru de vaccinare pentru studenți la Universitatea din Petroșani

Campania de imunizare anti-Covid continuă și la Universitatea din Petroșani. Mai mult, potrivit unei decizii adoptate de Direcția de Sănătate Publică a județului Hunedoara, începând de luni, 10 mai 2021, la instituția de învățământ superior din Valea Jiului se va deschide un centru de vaccinare dedicat tinerilor, în special studenților.

Acest nou centru de vaccinare va fi amenajat în corpul C al Universității (corpul de jos), iar pentru imunizare va fi folosit vaccinul Pfizer-Biontech. Autoritățile sanitare precizează că pentru vaccinarea la acest nou centru nu este necesară programarea pe platforma online, iar cei interesați se pot prezenta la centrul de vaccinare doar cu actul de identitate.

Reprezentanții Universității din Petroșani arată că acest nou centru de vaccinare a fost solicitat ca urmare a faptului că foarte mulți studenți dar și cadrele didactice de la instituția de învățământ superior din Valea Jiului își doresc ca, prin participarea la acțiunile de imunizare, să revină cât mai repede la normalitatea de dinainte de pandemie.

Pentru mai multe clarificări legate de funcționarea Centrului de vaccinare de la Universitatea din Petroșani puteți apela la numărul de telefon 0726 708 051.