Rezultate bune pentru ”Panterele negre” din Petroșani la Campionatul Național de Taekwon-do de la Timișoara

Home Stiri la zi Rezultate bune pentru ”Panterele negre” din Petroșani la Campionatul Național de Taekwon-do de la Timișoara
Rezultate bune pentru ”Panterele negre” din Petroșani la Campionatul Național de Taekwon-do de la Timișoara

Sportivii clubului de arte marțiale ”Panterele negre” din Valea Jiului au participat zilele trecute la întrecerile din cadrul Campionatului Național de Taekwon-do ITF pentru juniori și seniori, care s-au desfășurat la Timișoara.

Deși competiția a aliniat la start un număr semnificativ de karatiști, sportivii din Petroșani au obținut rezultate meritorii, înregistrând în palmaresul echipei alte 8 medalii din care una de aur, două de argint și șase de bronz. Aceste rezultate au fost obținute de sportivii: Anemona Nagy, Alexandru Molnar, Crina Buburuz, Elena Șamotă, Eszter Biro și Andrea Tălpălaru.

Antrenorul și coordonatorul clubului ”Pantrerele Negre” din Petroșani, Ionuț Lascău apreciază că rezultatele sunt unele foarte bune, mai ales dacă avem în vedere faptul că acest eveniment sportiv a consemnat debutul competițional al celor mai noi dintre juniorii de la ”Panterele negre”. Motiv pentru care tinerilor sportivi din Valea Jiului li se cuvin, cu atât mai mult, felicitările noastre.