Centru de vaccinare pentru tineri, deschis la Liceul Tehnologic ”Mihai Viteazu” din Vulcan

Home Stiri la zi Centru de vaccinare pentru tineri, deschis la Liceul Tehnologic ”Mihai Viteazu” din Vulcan
Centru de vaccinare pentru tineri, deschis la Liceul Tehnologic ”Mihai Viteazu” din Vulcan

În cadrul campaniei naționale de vaccinare, în municipiul Vulcan a fost deschis în aceste zile un nou centru de vaccinare destinat tinerilor. Acesta funcționează la sala de sport a Liceului Tehnologic ”Mihai Viteazu” din localitate, sub genericul „Înapoi la Școală!”, o campanie demarată de DSP Hunedoara, cu sprijinul Primăriei Municipiului Vulcan și al Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara.

Astfel,, în cursul zilei de luni, 24 mai 2021, începând cu ora 9.00, la Liceul Tehnologic ”Mihai Viteazu” din Municipiul Vulcan, elevii care au împlinit 16 ani și care au optat pentru imunizare împotriva Covid-19 au fost vaccinați cu serul de la Pfizer – BioNTech. Elevii au fost monitorizați post – vaccinare de dr. Călin Romeo, medic școlar.

Directorul unității de învățământ, prof. Aurora Istratie spune că pentru această campanie, la Liceul Tehnologic ”Mihai Viteazu” din Vulcan a fost amenajat un spațiu special și au fost asigurate toate condițiile de protecție sanitară. Peste trei săptămâni va fi organizată o campanie similară pentru rapel.