O lună de restricții în trafic pe două străzi din Petrila

Home Stiri la zi O lună de restricții în trafic pe două străzi din Petrila
O lună de restricții în trafic pe două străzi din Petrila

Execuţia lucrărilor de reabilitare a reţelelor de apă care fac parte din proiectul ”Modernizarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Hunedoara (Valea Jiului) – 2014-2020” în orașul Petrila, prevăzute în contractul de lucrări ” VJ-CL-04 Reabilitarea rețelelor de apă și canalizare Petrila ”, impun și luarea unor măsuri de restricționare temporară a traficului rutier.

Astfel, compania de apă din Valea Jiului informează că în perioada 24.05.2021 – 24.06.2021, se va restricționa circulația pe cele două sensuri de circulație dintre Petrila – Lonea și, respectiv Lonea – Petrila, la o bandă pe fiecare sens pe tronsonul cuprins între intersecția strada Republicii –  strada Primăverii, respectiv intersecția strada Republicii –  strada Trandafirilor. Măsura este necesară având în vedere că pe acest tronson de drum se vor executa, în perioada menționată, lucrări la căminul de vane CD1.

Apa Serv Valea Jiului face mențiunea că pentru lucrările din cadrul proiectului există, avize, aprobări necesare execuției, inclusiv Management de trafic aprobat de Poliția Petrila.

Compania de apă își cere scuze abonaților din zonele afectate de aceste lucrări, pentru disconfortul cauzat însă dă asigurări că aceste investiții vor avea drept rezultat îmbunătățirea calității serviciilor oferite beneficiarilor.