Pensionarii din Valea Jiului se pregătesc de proteste

Home Stiri la zi Pensionarii din Valea Jiului se pregătesc de proteste
Pensionarii din Valea Jiului se pregătesc de proteste

18 iunie 2021 este data anunțată pentru un nou protest al pensionarilor din Valea Jiului. Potrivit reprezentanților Ligii Pensionarilor Mineri ”Valea Jiului”, protestul va avea loc la Petroșani, vineri 18 iunie 2020, între orele 11,00 – 14,00.

Președintele acestei organizații de pensionari, ing. Ion Hortopan arată că măsura este una care ține de nerespectarea de către autoritățile guvernamentale a prevederilor Legii 127/2019.

Protestul, la care sunt invitați să participe toate categoriile de pensionari din localitățile Văii Jiului se va desfășura sub forma unui marș de protest pe traseul Piața Victoriei – sediul Casei Locale de Pensii Petroșani. Adunarea participanților este programată cu începere de ora 10,45 în Piața Victoriei, traseul exact al marșului de protest urmând să fie anunțat la fața locului.

Reprezentanții LPMVJ atenționează pensionarii care doresc să participe la acest protest publică că, potrivit normelor de protecție împotriva Covid-19 trebuie să poarte masca de protecție sanitară și să respecte regula distanțării de cel puțin 1,5 metri între participanți.

Foto: Arhiva