Premii pentru elevii Liceului Tehnologic ”Mihai Viteazu” din Vulcan cu activități extrașcolare remarcabile

Home Stiri la zi Premii pentru elevii Liceului Tehnologic ”Mihai Viteazu” din Vulcan cu activități extrașcolare remarcabile
Premii pentru elevii Liceului Tehnologic ”Mihai Viteazu” din Vulcan cu activități extrașcolare remarcabile

Nu de puține ori, despre rezultatele remarcabile ale elevilor de la Liceul Tehnologic ”Mihai Viteazu” din municipiul Vulcan am avut ocazia să facem referire în articolele noastre. Acestea s-au evidențiat nu doar în activități din sfera didactică a acestei unități școlare ci și în ceea ce privește o serie de acțiuni extrașcolare, în care pasiunea tinerilor de la unitățile de învățământ liceal sau gimnazial din structura acesteia s-au transformat în tot atâtea performanțe și/sau fapte bune. Fie că vorbim despre rezultate notabile, la nivel național sau chiar internațional, în sport, la olimpiade, în artă, în activități de voluntariat ș.a.m.d. elevii de la Liceul Tehnologic ”Mihai Viteazu” din municipiul Vulcan s-au evidențiat prin rezultatele muncii lor.

Nici anul 2021 nu a făcut excepție, alți 12 tineri ai acestei școli fiind în top, în diverse domenii extracurriculare. Pentru a răsplăti efortul acestora, Asociația ”Tinerii Viitorul Nostru” constituită de părinții copiilor care urmează cursurile la unitățile școlare din structura Liceului Tehnologic ”Mihai Viteazu” din municipiul Vulcan, a organizat joi, 23 iunie 2021 în sala de festivități a liceului o festivitate special dedicată acestora, în  care cei 12 elevi cu rezultate excelente în diverse activități care nu intră în sfera obligațiilor lor școlare au fost premiați și aplaudați în cadru festiv, în fața colegilor, profesorilor și părinților care se declară, în egală măsură, mândrii de rezultatele acestora.

Anul acesta, diplomele de onoare și premiile oferite de Asociația ”Tinerii Viitorul Nostru” din municipiul Vulcan au revenit următorilor elevi: Amelia Suciu, Cristiana Solomon, Nicole Simon, Mihai Lungu, Daniel Paraschiv, Gabriel Ungureanu, Beatrice Miklos, Andreea Sucilă, Bianca Toma, Ariana Petculescu, Diana Petculescu și Daria Bibloc.

Președintele Asociației ”Tinerii Viitorul Nostru”, ing. Zoltan Miklos (el însuși tatăl uneia dintre premiante, multipla campioană națională și internațională la tir cu arcul Beatrice Miklos) apreciază că gestul simbolic al acestei asociații de părinți este unul menit să recompenseze efortul unor copii de excepție, ale căror rezultate absolut excepționale, nu sunt din păcate suficient cunoscute și apreciate la justa valoare în comunitatea căreia acești copii îi fac cu adevărat cinste. ”Ne bucură faptul că am reușit să răsplătim, chiar dacă într-o mai mică măsură, efortul acestor tineri, care pe lângă rezultatele școlare deosebite cu care-și onorează statutul de elevi, s-au implicat și în alte activități fie sportive, fie de voluntariat, fie de natură social-culturală, obținând rezultate deosebite pe plan național și internațional. Le-am oferit cu mare drag aceste necesare ”Certificate de recunoaștere” pentru că, din păcate, noi credem că aceste rezultate ale muncii copiilor noștri nu sunt mediatizate și cunoscute în comunitatea locală la adevărata lor valoare, ca să nu mai vorbim de faptul că acestea nu sunt nici răsplătite așa cum ar merita. Eu sper însă ca această inițiativă a noastră, a asociației părinților, să fie un exemplu de urmat, pentru că Vulcan are o generație de copii care merită să strălucească și acasă, așa cum o fac peste tot în țară și în lume, unde reprezintă întreaga noastră comunitate locală și nu de puține ori, întreaga Românie”, a declarat Zoltan Miklos, președintele Asociației ”Tinerii Viitorul Nostru”.