Spectacol caritabil la Palatul Cultural Minerul din Lupeni pentru sprijinirea tânărului Claudiu Feraru

Home Stiri la zi Spectacol caritabil la Palatul Cultural Minerul din Lupeni pentru sprijinirea tânărului Claudiu Feraru
Spectacol caritabil la Palatul Cultural Minerul din Lupeni pentru sprijinirea tânărului Claudiu Feraru

Asociația Parco Cavalli organizează, cu sprijinul Primăriei și Consiliului local al municipiului Lupeni, un spectacol caritabil destinat sprijinirii unui tânăr din municipiul Lupeni, care are nevoie de sprijin financiar pentru o intervenție chirurgicală.

Desfășurat sub genericul ”Arată că îți pasă !”, care a consacrat seria acțiunilor caritabile derulate de-a lungul timpului de Asociația condusă de Florin Petrișor Vrabie, spectacolul va avea loc pe scena Palatului Cultural Minerul din Lupeni, duminică, 11 iulie 2021, începând cu ora 16,00. Pe scenă vor urca artiști consacrați ai Văii Jiului, precum: Leo Cosma, Ionel Stoica, Andreea Bogdan, Luke, Andreea Ivan și DJ Liviu, precum și instrumentiștii Remus Cosma, Andreas Rusu și Flavius Nan.

”Acest eveniment este o invitaţie la solidaritate şi generozitate! Este un concert de muzică cu scop caritabil, prin care se vor strânge fonduri pentru a-l ajuta pe tânărul din municipiul Lupeni Feraru Daniel Marian, care suferă de diverse probleme de sănătate și care nu are mijloacele financiare necesare pentru intervențiile chirurgicale de care are nevoie. Toți cei care doresc să facă un gest umanitar, dăruind din puținul lor o pot face, bucurându-se în același timp de o după-amiază frumoasă alături de îndrăgiți artiști ai muzicii populare și de petrecere din Valea Jiului. Vă așteptăm în număr cât mai mare să ne bucurăm împreună și să venit în sprijinul lui Daniel”, spune Florin Petrișor Vrabie, președintele Asociației Parco Cavalli, inițiatorul acestui proiect.

Sumele rezultate din vânzarea biletelor pentru spectacolul ”Arată că îți pasă” îi vor fi donate integral lui Daniel Marian Feraru. Acesta a fost diagnosticat cu afecțiune articular la gleznă și picior, HTA, luxație subastragaliană dreapta, boală renală cronică, obezitate grad 2, hiperuricemie, carențe nutriționale, sindrom dislipidemic, status post traumatism complex. Marian are nevoie de intervenție chirurgicală artrodeză la glezna dreaptă. Băiatul se află într-o stare precară de sănătate, are dureri mari, nu se poate deplasa, trebuie să urmeze un regim cu o dietă alimentară echilibrată, toate acestea implicând costuri mult peste puterile sale și ale familiei, ajutorul umanitar fiind absolut necesar.

Biletele pentru spectacolul ”Arată că îți pasă !” pot fi procurate în ziua evenimentului, de la caseria Palatului Cultural Minerul din Lupeni, începând cu ora 15,30.