Casă nouă pentru cinci copii din cartierul Ștefan, cu sprijinul membrilor PSD Lupeni

Home Stiri la zi Casă nouă pentru cinci copii din cartierul Ștefan, cu sprijinul membrilor PSD Lupeni
Casă nouă pentru cinci copii din cartierul Ștefan, cu sprijinul membrilor PSD Lupeni

După cum am mai informat, membri Organizației municipale Lupeni a Partidului Social Democrat au răspuns imediat, la solicitarea președintelui Cristian Resmeriță, proiectului umanitar de sprijinire a unei familii cu 5 copii din cartierul Ștefan, a căror casă a fost grav avariată de un incendiu. Pentru că posibilitățile financiare ale familiei nu permiteau investiții în recondiționarea locuinței, un om cu suflet mare, Richard Ryan Tcaciuc a lansat pe facebook un apel la mobilizare în sprijinul acestei familii.

Între cei care au subscris imediat acestui demers s-au numărat și membri ai Organizației PSD Lupeni, care au pus la dispoziție banii necesari pentru achiziționarea materialelor necesare renovării casei distruse de incendiu, în care cresc cinci copilași.

Între timp deja, grație acestui gest de solidaritate, căruia i-au subscris și alți cetățeni ai municipiului Lupeni, lucrurile s-au schimbat vizibil în bine. ”Lucrările au evoluat mult în ultimele două săptămâni și proiectul domnului Richard Ryan Tcaciuc prinde tot mai mult contur, așa cum se poate observa din imaginile pe care le-am surprins astăzi, la fața locului. Mulțumim membrilor de partid care au contribuit la realizarea acestui proiect și în mod deosebit domnului primar Lucian Resmeriță, care este mereu alături de oameni, contribuind și la acest proiect, într-un mod decisiv. Proiectul merge mai departe și vreau să-i asigur pe toți cei implicați, dar și pe beneficiari, că Organizația PSD Lupeni rămâne implicată în acest proiect până la finalizarea lui”, a declarat senatorul Cristian Resmeriță, președintele PSD Lupeni.