Conducere colectivă la PSD Vulcan, sub coordonarea președintelui interimar Cristian Resmeriță

Home Politică Conducere colectivă la PSD Vulcan, sub coordonarea președintelui interimar Cristian Resmeriță
Conducere colectivă la PSD Vulcan, sub coordonarea președintelui interimar Cristian Resmeriță

La scurt timp după ce a fost mandatat să ocupe calitatea de președinte interimar al Organizației PSD din municipiul Vulcan, senatorul Cristian Resmeriță a convocat astăzi (vineri, 16 iulie 2021) aleșii locali ai PSD din municipiul Vulcan și o parte din cei mai activi membri ai organizației, la o ședință de lucru în care a fost analizată situația politică și organizatorică a acesteia, dar și pasșii care trebuie făcuți în continuare pentru reorganizarea PSD Vulcan, astfel încât această să revină pe un făgaș normal.

Am avut un prim contact cu aleșii locali ai Organizației PSD Vulcan, pentru a vedea care este starea de spirit a dânșilor. Împreună am stabilit pașii pe care trebuie să îi urmăm. Săptămâna viitoare o să mai am o serie de întâlniri cu membri ai PSD Vulcan, după care vom convoca Adunarea Generală unde vom invita toți membrii activi. În acest moment, am format un comitet de coordonare al Organizației PSD Vulcan, din care vor face parte viceprimarul municipiului Vulcan, doamna profesor Malvine Socaci, consilierul județean Gabriel Pârvuța, dar și toți consilierii locali din Consiliul local Vulcan. Practic avem o conducere colectivă a Organizației PSD Vulcan, care constituie baza pentru noua construcție politică de aici”, a declarat senatorul Cristian Resmeriță.

Președintele interimar al PSD Vulcan arată că, împreună cu colegii săi din această echipă politică, a fost stabilit și obiectivul principal al activității social-democraților din municipiul Vulcan, care constă în pregătirea organizației în vederea câștigării tuturor alegerilor care vor avea loc în anul 2024.