Dan Puric, conferință despre ”Jertfa Unirii noastre”, la Uricani

Home Cultură Dan Puric, conferință despre ”Jertfa Unirii noastre”, la Uricani
Dan Puric, conferință despre ”Jertfa Unirii noastre”, la Uricani

Locuitorii orașului Uricani au oportunitatea de a se întâlni vineri, 23 iulie 2021, cu apreciatul actor Dan Puric, în cadrul unei conferințe susținute de acesta pe scena Casei de cultură, începând cu ora 18,00.

Conferința, având ca subiect ”Jertfa Unirii noastre” constituie o pledoarie pentru istoria și caracterul unitar al națiunii române, aducând în atenția publicului și rolul credinței în viața românilor de ieri, de astăzi, de mâine. ”Să fim liberi cu fața spre Dumnezeul care ne-a dăruit libertatea și nu cu fața spre cei care l-au crucificat”, spune maestrul Dan Puric.

Întâlnirea uricănenilor cu apreciatul actor și marele patriot român Dan Puric, face parte din turneul național al Companiei ”Dan Puric”, evenimentul avându-l ca producător pe cunoscutul realizator TV din Valea Jiului, Ionuț Drăgotesc.

Participarea publicului din orașul Uricani la acest eveniment este gratuită, în limita locurilor disponibile în sala de spectacol, evenimentul fiind organizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului local al orașului Uricani.