DJ Pascal Junior de la Untold la Luna Fest Lupeni 2021

Home Cultură DJ Pascal Junior de la Untold la Luna Fest Lupeni 2021
DJ Pascal Junior de la Untold la Luna Fest Lupeni 2021

Festivalul de muzică electronică Luna Fest, programat să se desfășoare în data de 21-22 august 2021, în municipiul Lupeni, odată cu mult așteptatul eveniment astronomic numit “Luna albastră” îl aduce pe scenă, între invitații de onoare, și pe Pascal Junior, alături de alte nume mari din industria muzicală românească precum Paul Damixie, Dj Dark, Dj ShiveR, Arias, și mulți alții.

Originar din Constanța, Pascal Junior a locuit o lungă perioadă de timp în Marea Britanie, unde a studiat producție muzicală, fapt care l-a ajutat să se dezvolte în cariera sa de producător și DJ, propulsându-l într-o lume ce avea să-l iubească mai târziu pentru muzica sa.

A reușit să cucerească Regatul Unit remixând piese celebre ale unor artiști cunoscuți internațional, printre care se numără Ed Sheeran și Mr. Probz, urmând ca în 2014 să lanseze ”Ain’t Nobody” și ”The boy is mine”, primele sale producții muzicale. Acest pas a reprezentat începutul unei perioade importante din viața artistului care, la scurt timp după lansare, a semnat un contract cu Club Management, iar până în prezent a reușit să se facă remarcat cu hituri precum ”Holdin’ On” și ”Feel You Closer”, dar și cu remixurile pieselor ”SOS” – Avicii și ”Break My Heart” – Dua Lipa.

Întors în România de câțiva ani, DJ Pascal Junior a continuat să scoată și remixuri ale unor piese din industria românească – The Motans, INNA, Alina Eremia, Carla’s Dreams. A fost prezent pe toate scenele festivalelor de muzică electronică din țara sa nativă, cea mai însemnată apariție a DJ-ului român fiind pe Main Stage-ul Festivalului UNTOLD, organizat în Cluj-Napoca.

Tot în cadrul festivalului Luna Fest de la Lupeni va fi amenajata, o zonă de street-food, o zonă de relaxare, un parc de distracții și mai multe zone de activități diverse, cu corturi de promo, produse și servicii ale companiilor partenere.

Biletele vor fi disponibile pe www.iabilet.ro și în rețelele partenere dar și pe site-ul oficial Luna Festival, la adresa web: www.lunafest.ro