Restricții de circulație marți, 3 august, la Petrila

Home Stiri la zi Restricții de circulație marți, 3 august, la Petrila
Restricții de circulație marți, 3 august, la Petrila

Apa Serv Valea Jiului informează că începând cu data de 03.08.2021, între orele 7.30 – 18.00, se va restricționa circulația în zona: parțial strada Republicii, parțial strada Minei, în vederea execuţiei lucrărilor de reabilitare a reţelelor de apă care fac parte din proiectul ”Modernizarea infrastructurii de apă și apă uzată în judetul Hunedoara (Valea Jiului) – 2014-2020” – pentru  contractul de lucrări ” VJ-CL-04 Reabilitarea rețelelor de apă și canalizare Petrila”.

Măsura este necesară deoarece în zona menționată se vor executa lucrări la subtraversările care trebuie executate pe străzile unde s-au realizat lucrările de reabilitare la rețeaua de apă și canalizare din cadrul proiectului.

Reprezentanții companiei de apă menționează că pentru lucrările din cadrul proiectului există, avize și aprobări necesare execuției, inclusiv Management de trafic aprobat de Poliția Petrila.

Apa Serv Valea Jiului își cere scuze abonaților din zonele afectate de aceste lucrări, pentru disconfortul cauzat și informează că aceste investiții vor avea drept rezultat îmbunătățirea calității serviciilor oferite beneficiarilor.