Campanie de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase la Petroșani

Home Economie Campanie de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase la Petroșani
Campanie de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase la Petroșani

Compania de salubritate Supercom SA, care asigură managementul deșeurilor în Zona IV Valea Jiului a SGID Hunedoara, informează că demarează o nouă campanie de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase.

În cadrul acestei acțiuni, care potrivit legii se derulează trimestrial, în data de sâmbătă, 7 august 2021, în intervalul orar 12,00-16,00 angajații Supercom SA vor desfășura activități de ridicare a acestor categorii de deșeuri, pe raza municipiului Petroșani. În acest scop, cetățenii sunt invitați să depună deșeurile de acest tip, constând în general în mobilier vechi, saltele, mochete, oglinzi de mari dimensiuni, perdele pentru exterior, covoare, damigene, schiuri etc. să le depună la punctele și platformele gospodărești amenajate de autoritățile locale. Atenție! Sunt exceptate deșeurile rezultate din materiale de construcții, precum și cele electrice și electronice (DEEE), care au un regim special.

Depozitarea acestora se va face în așa fel încât să nu fie afectată circulația publică și în nici un caz deșeuri din această categorie nu vor fi aruncate în containerele destinate colectării selective a deșeurilor menajere.

Reprezentații operatorului de salubritate fac precizarea că depozitarea deșeurilor voluminoase trebuie făcută exclusiv în data de 7 august 2021, până la ora 11,30. Deșeurile voluminoase depozitate de populație vor fi ridicate de la punctele de colectare până la ora 16.00, după cum informează reprezentanții companiei Supercom SA.

Campania de colectare a deșeurilor voluminoase de pe raza municipiului Petroșani este organizată de Supercom SA în colaborare cu Primăria municipiului Petroșani.