Asociația Județeană de Fotbal Hunedoara organizează o nouă ediție a Campionatului Firmelor și Instituțiilor

Home Stiri la zi Asociația Județeană de Fotbal Hunedoara organizează o nouă ediție a Campionatului Firmelor și Instituțiilor
Asociația Județeană de Fotbal Hunedoara organizează o nouă ediție a Campionatului Firmelor și Instituțiilor

Echipe de fotbal ale unor instituții, organizații sau companii și firme sunt invitate să participe la o nouă ediție a ”Campionatului de fotbal al instituțiilor și firmelor”, organizat de către Asociația Județeană de Fotbal.

Cei interesați se pot înscrie în vederea participării la acest eveniment sportiv, până la data de 31 august 2021, formularul de înscriere regăsindu-se în regulamentul competiției, postat pe pagina de facebook a Asociației Județene de Fotbal Hunedoara. Acesta poate fi transmis prin e-mail la adresa: ajf.hunedoara@yahoo.com , fax: 0254219065 sau la sediul AJF Hunedoara până la finalul acestei luni.

Campionatul de fotbal al firmelor și instituțiilor hunedorene se va desfășura începând cu data de 15 septembrie 2021, calendarul competiției urmând să fie anunțat după finalizarea înscrierilor.

Organizatorii apreciază că Unele din motivele pentru care merită să vă alăturați acestui proiect este că munca în echipă este important să fie utilizată în cadrul unei organizaţii, deoarece facilitează comunicarea în rândul angajațiilor, motivează angajații care se simt confortabil și își exprimă liber ideile și opiniile, promovează creativitatea – expunând angajații la noi experiențe, dezvoltă abilități de rezolvare a problemelor, depășește bariere întrucât munca în echipă crește factorul de încredere între angajații organizației.