Asfaltări pe fonduri europene la Petrila, în zona Cimpa

Home Administrație Asfaltări pe fonduri europene la Petrila, în zona Cimpa
Asfaltări pe fonduri europene la Petrila, în zona Cimpa

Un nou program de investiții în modernizarea infrastructurii rutiere urmează să demareze în cel mai scurt timp în orașul Petrila. De data aceasta, autoritățile locale din orașul Petrila au în vedere modernizarea drumurilor și străzilor din zona Cimpa.

Primarul orașului Petrila, Vasile Jurca spune că procedurile de achiziție pentru desemnarea antreprenorului care urmează să realizeze aceste lucrări de investiții s-au încheiat și că, în scurt timp, va începe asfaltarea străzii Cimpa și a străzilor adiacente acesteia.

”Avem un alt proiect pe fonduri europene, pe Axa 13, pe care l-am câștigat și care se află acum în derulare. Procedura de achiziție a fost deja finalizată și urmează să realizăm asfaltarea mai multor străzi din zona Cimpa în cadrul acestui proiect. Este vorba, în primul rând, de strada Cimpa, strada care face accesul înspre biserica din Cimpa și străduțele adiacente acestei străzi”, a declarat primarul orașului Petrila, Vasile Jurca.

Valoarea acestui proiect de investiții este de aproximativ 770.000 de lei, cu finanțarea europeană asigurată în proporție de 98%, iar contribuția de cofinanțare locală este de numai 2%.