Programul Zilelor orașului Petrila, 3-5 septembrie 2021

Home Stiri la zi Programul Zilelor orașului Petrila, 3-5 septembrie 2021
Programul Zilelor orașului Petrila, 3-5 septembrie 2021

Cu toate că inițial autoritățile locale de la Petrila și-au propus ca și în acest an Zilele Orașului să fie suspendate, având în vedere numărul mare de lucrări de investiții din zona de centru a localității care ar fi putut crea o serie de probleme în traficul rutier, ca urmare a consultărilor cu cetățenii, primarul Vasile Jurca a identificat soluțiile pentru ca acest eveniment dorit de cetățeni să poată avea loc.

Astfel, programul spectacolelor artistice va avea loc pe scena în aer liber amplasată pe strada Republicii din Petrila, între intersecția cu strada Minei și intersecția cu str. Gradiștii (zona benzinăriei), în parteneriat cu o firmă de profil care a asumat integral costurile organizării celor trei zile de concerte în aer liber, punând la dispoziția organizatorului doar terenul pentru desfășurarea evenimentului dar și utilitățile specifice. În cadrul spectacolelor de muzică ușoară și populară de la finalul acestei săptămâni, pe scena de la Petrila vor urca Matteo, Diana Delis, Codruța Rodean și Dan Limbășan, Leo Cosma și formația Virtuozii Văii Jiului, Iliuță de la Jina, Teodora Filip și Dorin Bîtea, Mădălina Străuneanu și Mitu Helj, precum și Ansamblul folcloric ”Junii Petrileni”.

Dincolo de aceste evenimente artistice, Zilele orașului Petrila cuprind o serie întreagă de activități culturale, sportive, expoziționale, dar și o expoziție de ovine în care va fi prezentată deja celebra rasă de ovine ”Breaza de Valea Jiului”, precum și o demonstrație de robotică.

Programul complet al Zilelor orașului Petrila este următorul: