”Complet necunoscuți”, un spectacol de teatru-film prezentat de Octavian Strunilă la teatrul din Petroșani

Home Cultură ”Complet necunoscuți”, un spectacol de teatru-film prezentat de Octavian Strunilă la teatrul din Petroșani
”Complet necunoscuți”, un spectacol de teatru-film prezentat de Octavian Strunilă la teatrul din Petroșani

Un spectacol de teatru-film regizat de Octavian Strunilă va fi prezentat, la finalul acestei luni, pe scena Teatrului Dramatic ”I. D. Sîrbu” din Petroșani. Este vorba despre spectacolul intitulat ”Complet necunoscuți”, care va fi jucat la Petroșani pe data de 30 septembrie 2021, ora 19,00.

Un text scris de Octavian Strunilă “îmbracă” proiecția filmului ”Complet necunoscuți” într-o manieră inovatoare, dând naștere unui spectacol inedit de teatru-film, cu actori în “carne și oase”! Pentru realizarea filmului “Complet Necunoscuți” s-au achiziționat drepturile de scenariu ale unei povești “re-produsă” în peste 20 de țări, originalul italian “Perfetti Sconosciuti” întrând în anul  2018 în cartea recordurilor pentru cel mai reecranizat film din lume!

În spectacolul de teatru vor urca pe scenă: Paul Ipate, Adrian Ștefan, Octavian Strunilă și un invitat surpriză, iar din distribuția filmului fac parte actorii: Anca Dumitra, Leonid Doni, Andreea Grămoșteanu, Ada Galeș, Alex Conovaru, Adrian Ștefan, Gabriel Răuță și Octavian Strunilă.

“Voi conduce personal o caravană care va duce acest spectacol în fiecare colțișor din această țară! Acest spectacol merită văzut! Este combinația perfectă între o comedie inteligentă și sobrietatea unei teme care ne preocupă pe toți în pragul maturității: lupta pentru a atinge fericirea, pentru a ne găsi echilibrul, pentru a supraviețui în cuplu! Oamenii trebuie sa vadă acest spectacol! Acest film care este cu adevărat un film pentru publicul larg! Un film la care, în sfârșit, veți râde! Veți râde sănătos, veți râde românește și inteligent! Într-o singură seară veți trăi doua experiențe senzoriale diferite: teatru și film!”, spune regizorul Octavian Strunilă.

Filmul are o poveste care a cucerit întreg mapamondul. Într-o seară, la un pahar de vin, 7 prieteni (soț-soție, iubiți, amici), intră într-un joc periculos: pun telefoanele pe masă și cad de acord ca tot ce primesc în acea seară, apeluri, mesaje, wapp, mailuri… să răspundă pe speaker sau să citească cu voce tare. De aici… totul o ia razna.

Biletele pentru acest eveniment artistic găzduit la teatrul din Petroșani pot fi procurate în formnat electronic, de pe situl iabilet.ro (urmând linkul: https://m.iabilet.ro/bilete-petrosani-complet-necunoscuti-spectacol-de-teatru-film-67545/?fbclid=IwAR1cozHg1JdznQtdspicDlLPPzAX7pOpiNulczRRpMrGx3RCN7ZOyGb3QxE) dar și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX sau pe terminalele Selfpay. De asemenea, online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară. Prețul unui bilet este de 60 de lei.