Asociația „Copii pentru Viitor”, sprijin pentru un start cu dreptul al noului an școlar

Home Educație Asociația „Copii pentru Viitor”, sprijin pentru un start cu dreptul al noului an școlar
Asociația „Copii pentru Viitor”, sprijin pentru un start cu dreptul al noului an școlar
Pentru ca noul an școlar să înceapă cu dreptul pentru cât mai mulți copii care provin și din medii sociale defavorizate, voluntarii Asociației ”Copii pentru Viitor” s-au mobilizat și în această toamnă, în cadrul unui proiect social-umanitar intitulat ”Vreau și eu la școală !”
Potrivit reprezentantului acestei asociații, Anca Iordănescu, au fost puse la dispoziția unor copii din Lupeni, Vulcan și Uricani (Câmpu lui Neag) un număr de 44 de ghiozdane complet echipate.
”Acest proiect al asociației noastre se desfășoară la nivel național și presupune, pe lângă donarea de rechizite și ghiozdane, o serie de activități care au în vedere dotarea unor școli și grădinițe din județele Hunedoara, Ialomița, Ilfov și Prahova. Până în acest moment am donat deja o serie de jocuri educative, cărți pentru copii și jucării grădinițelor din localitățile Lupeni și Bucu (jud. Ialomița), dar vom fi prezenți în perioada următoare și în alte localități din țară”, a declarat Anca Iordănescu.
Parteneri ai Asociației ”Copii pentru Viitor” în acest proiect: Banca de Bine, Ecceba, Formar, Lions Club Petroșani Via Regis, Suvoda Srl.