Creşterea numărului de cazuri COVID 19 opreşte vânzarea biletelor la meciul dintre CS Hunedoara şi FCSB

Home Stiri la zi Creşterea numărului de cazuri COVID 19 opreşte vânzarea biletelor la meciul dintre CS Hunedoara şi FCSB
Creşterea numărului de cazuri COVID 19 opreşte vânzarea biletelor la meciul dintre CS Hunedoara şi FCSB

Clubul Sportiv Hunedoara a decis astăzi oprirea vânzărilor de bilete la meciul dintre CS Hunedoara şi FCSB din 16-imile Cupei României, meci ce va avea loc miercuri, 22 septembrie, cu începere de la ora 21.00, pe Stadionul „Michael Klein”.

Decizia este cauzată de creşterea incidenţei cazurilor de Covid-19 la nivelul municipiului Hunedoara, indicator situat, luni, 20 septembrie, la 2,26 la 1.000 de locuitori.

Până astăzi (luni 20.09.2021) la ora 14.00 s-au vândut aproximativ 6.000 de bilete la meciul amintit. Persoanele care au reuşit să achiziţioneze bilete vor avea acces în stadion.

Conform reglementărilor legale în vigoare, în localităţile în care incidenţa cazurilor de Covid 19 se situează între 2 şi 3 la 1000 de locuitori (situaţie în care, din păcate, se află şi municipiul Hunedoara), evenimentele sportive în aer liber se pot desfăşura cu ocuparea a cel mult 50 la sută din capacitate. Decizia a fost luată pentru a se asigura respectarea legii şi pentru a se evita situaţiile în care persoanele care au cumpărat bilete la meci să nu mai poată intra pe stadion din cauza schimbării condiţiilor generale de organizare-derulare a evenimentului.

”Regretăm sincer această situaţie, însă nu este vina noastră că numărul de cazuri COVID-19 este, din nefericire, din nou în creştere. Nu am dorit să avem persoane care să vină la stadion cu biletul în mână, dar să fie oprite la poartă. Şi noi ne-am fi dorit să avem un stadion ocupat măcar la 75 la sută din capacitate, însă responsabilitatea trebuie să primeze”, se arată într-un comunicat al clubului gazdă, Corvinul Hunedoara.

Spectatorii care şi-au cumpărat deja bilete se vor putea însă prezenta la stadion, cu respectarea normelor sanitare în vigoare (au acces persoanele vaccinate cu schema completă, persoanele care prezintă dovada certificată a faptului că au trecut prin boală în ultimele 180 de zile, persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test PCR efectuat cu cel mult 72 de ore în prealabil, sau ale unui test antigen efectuat cu cel mult 24 de ore înainte de startul evenimentului).

Meciul dintre CS Hunedoara şi FCSB se va disputa miercuri, de la ora 21.00 şi va fi transmis în direct de Digi Sport, Look Sport şi Telekom Sport.