Daruri pentru bunici din partea Organizației PSD Hunedoara

Home Stiri la zi Daruri pentru bunici din partea Organizației PSD Hunedoara
Daruri pentru bunici din partea Organizației PSD Hunedoara

Bunicii au fost, în mod firesc, în centrul atenției tuturor pe 1 octombrie, zi în care peste tot în lume este sărbătorită Ziua Persoanelor Vârstnice.

Pentru liderul Organizației județene PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor această zi a însemnat încă una de acțiune în beneficiul unora dintre cei mai greu încercați reprezentanți ai generației vârstei a treia din județul nostru. Împreună cu deputatul Natalia Intotero și alți voluntari ai social-democraților din județul Hunedoara, Laurențiu Nistor a coordonat o acțiune în cadrul căreia aui fost oferite mici daruri pentru beneficiarilor din centrele aflate în subordinea DGASPC Hunedoara.

”Au fost momente emoționante și sper că gestul nostru a adus bucurie în inimile tuturor celor pe care i-am vizitat. Le mulțumim pentru felul în care au organizat activitățile din aceasta zi responsabililor de la Centrele de îngrijire şi asistență (CIA) pentru persoane adulte cu dizabilități Brad, Unitatea de asistență medico-socială Baia de Criș, CIA pentru persoane adulte cu dizabilități Brănişca, CIA pentru persoane adulte cu dizabilități Bretea Română, CIA pentru persoane adulte cu dizabilități Geoagiu, CIA pentru persoane adulte cu dizabilități Petrila, CIA pentru persoane adulte cu dizabilități Păclişa, CIA pentru persoane adulte cu dizabilități Uricani, locuinţele maxim protejată pentru persoane adulte cu dizabilități Pricaz și căminul pentru persoane vârstnice Pui”, a declarat Laurențiu Nistor.

Acesta a precizat că, dincolo de darurile oferite persoanelor aflate în aceste centre sociale din partea Organizației județene PSD Hunedoara, instituția pe care o conduce, Consiliul județean Hunedoara asigură tot ceea ce este necesar pentru ca acestea să funcționeze corespunzător în fiecare zi.