”Oameni de aur” premiați la Lupeni pentru fidelitatea în familie

Home Administrație ”Oameni de aur” premiați la Lupeni pentru fidelitatea în familie
”Oameni de aur” premiați la Lupeni pentru fidelitatea în familie

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice a constituit încă un bun prilej pentru reprezentanții autorităților publice locale din municipiul Lupeni de a-i felicita pe seniorii comunității pentru aportul lor determinant la dezvoltarea localității precum și pentru exemplul lor de fidelitate în viața de cuplu.

Cu toate că majoritatea familiilor care în anul 2021 au împlinit o jumătate de secol de conviețuire în familie au fost premiate de către Primăria și Consiliul local al municipiului Lupeni cu puțin timp în urmă, în cadrul manifestărilor prilejuite de sărbătoarea Zilelor Municipiului Lupeni, având în vedere că, între timp, acestora li s-au alăturat alte ”familii de aur” din comunitatea lupeneană, primarul Lucian Resmeriță a decis ca acestora să le fie înmânate distincții care atestă această veritabilă performanță a vieții de familie tot în cadrul unei festivități.

Astfel, vineri, 1 octombrie 2021, în sala de Consiliu local a municipalității din Lupeni, primarul Lucian Resmeriță a avut bucuria de a se întâlni cu alte 5 familii de aur ale Lupeniului. Este vorba despre familiile: Roșu Ion și Violeta, Holobuț Ioan și Viorica, Manci Florian și Maria, Szoverfi Blaj și Rozalia, Dumitru Ioan și Elena.

”Am premiat astăzi, în această zi specială dedicată seniorilor, alte cupluri din municipiul Lupeni care au împlini anul acesta 50 de ani de viață în familie. Am premiat iubirea, înțelegerea, fidelitatea, am premiat oameni buni si frumoși, am premiat modele de viață! M-am simțit onorat de vizita acestor oameni de aur ai Lupeniului și am petrecut împreună un timp prețios alături de oameni și familii remarcabile. Atât dumnealor, cât și tuturor seniorilor din comunitatea locală a municipiului Lupeni le transmit astăzi, cu prilejul Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, respectul meu și mulțumirile noastre pentru tot ceea ce au făcut pentru comunitatea noastră. Le doresc viață lungă, sănătate și bucurii alături de cei dragi !”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.