Toamna la Sarmizegetusa, fotografiezi și câștigi !

Home Reportaj Toamna la Sarmizegetusa, fotografiezi și câștigi !
Toamna la Sarmizegetusa, fotografiezi și câștigi !

Fiecare anotimp are farmecul său în Munții Orăștiei, dar toamna străvechea cetate a dacilor de la Sarmizegetusa Regia este mai frumoasă ca oricând. Tocmai de aceea, Direcția Generală de Administrare Monumente și Promovare Turistică Hunedoara, din cadrul Consiliului județean Hunedoara, instituție care gestionează situl turistic și arheologic de la Sarmizegetusa Regia și-a propus să pună în valoare impresiile turiștilor printr-un inedit concurs de fotografie.

Lansat oficial chiar cu ocazia ”Zilei Mondiale a Turismului”  concursul de fotografie intitulat ”Toamna la Sarmizegetusa” oferă turiștilor care vizitează acest loc oportunitatea de a valorifica amintirile imortalizate în Capitala Daciei din această toamnă, împărtășind tuturor experiența vizitei de toamnă într-un concurs de fotografie.

”Vedeta competiției noastre este Sarmizegetusa Regia, unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din județul Hunedoara și chiar din țară. Prin concursul ”Toamna la Sarmizegetusa Regia” noi invităm turiștii care vizitează acest loc special, să surprindă în imagini fotografice farmecul unic în acest loc, al toamnei și să ne transmită o fotografie sugestivă. Toate fotografiile vor fi postate pe o pagină de facebook de promovare a județului, iar pentru cea mai frumoasă, cea mai sugestivă, cea mai bine realizată fotografie, autorul fiind recompensat cu o tabletă Samsung Galaxy Tab A7”, spune Radu Barb, directorul DGAMPT Hunedoara.

Fiecare participant poate înscrie maxim 3 fotografii, toate cu tema „Toamna la Sarmizegetusa Regia”. Acestea vor fi transmise, în format jpg, pe adresa de email: dgampth@gmail.com, până la data de 28.10.2021, ora 24, însoțită de numele, prenumele și datele de contact ale autorului. Fotografiile vor fi postate pe pagina de Facebook „Enjoy Hunedoara”, în ordinea primirii. Imaginea câștigătoare va fi cea care a primit cele mai multe like-uri până la finalul concursului.

Regulamentul concursului poate fi consultat la adresa: https://www.dgampt.ro/concurs