Spitalul Municipal Vulcan are din nou secție și cabinet de cardiologie

Home Stiri la zi Spitalul Municipal Vulcan are din nou secție și cabinet de cardiologie
Spitalul Municipal Vulcan are din nou secție și cabinet de cardiologie

La Spitalul Municipal Vulcan a fost deschis miercuri, 5 octombrie 2021, o secție de Cardiologie, dar și un Cabinet de Cardiologie în cadrul Ambulatoriului de specialitate.

Potrivit primarului municipiului Vulcan, Cristian Merișanu, deschiderea secției de Cardiologie face parte din programul de extindere a specializărilor medicale în cadrul unității medicale din localitate. ”Îi mulțumesc domnului director George Bălțatu pentru implicare și pentru modul în care acționează pentru ca Spitalul Municipal Vulcan să poată asigura serviciile medicale de care cetățenii au nevoie și îi mulțumesc domnului doctor cardiolog Mihai Trofenciuc pentru că s-a alătura echipei de la Spitalul din Vulcan”, a declarat Cristian Merișanu, primarul municipiului Vulcan.

Medicul Mihai Trofenciuc este doctor în științe medicale cu specializarea Cardiologie, este asistent la Universitatea de Vest „Vasile Goldis” din Arad și medic rezident pe specializarea Cardiologie la Institutul de Cardiologie ”Pădurea verde” din Timișoara.

Pacienții care doresc să beneficieze de consultații în Ambulatoriul Spitalului Municipal Vulcan, la noul Cabinet de Cardiologie trebuie să-și facă o programare în acest sens. Pentru programări puteți suna la centrala Spitalului Municipal Vulcan, la numărul de telefon 0254.570.450