Ești pasionat de auto? Iată cum să-ți amenajezi camera preferată!

Home Economie Ești pasionat de auto? Iată cum să-ți amenajezi camera preferată!
Ești pasionat de auto? Iată cum să-ți amenajezi camera preferată!

Atunci când ești pasionat de mașini, casa ta cu siguranță arată special. Iubitorii acestui hobby investesc foarte mult în pasiunea lor, atât bani, cât și timp liber, deci redecorarea interiorului nu este o prioritate. Totuși, sunt câteva elemente de decor care vor scoate în evidență pasiunea ta, iar dintre acestea nu trebuie să lipsească: 

  • Machete cu mașini

Un pasionat auto nu se poate abține din a cumpăra machete cu mașini, ba chiar poate avea o colecție impresionantă. Designul lor detaliat este absolut surprinzător, detaliile fiind cele care fac diferența și cele care oferă acea notă de autenticitate. În colecția de mașini de epocă sunt o mulțime de modele dintre care se poate alege. Fiecare model are un design inedit.

  • Ceas de birou în formă de anvelopă

Vei fi surprins câte decorațiuni dedicate pasionaților auto există. Poți alege dintr-o gamă extrem de variată, de la căni imprimate cu mașini sau chiar corpuri de iluminat, însă un element de decor special poate fi un ceas de birou în formă de anvelopă. Este o formă creativă și inspirată de a vedea cu ce viteză trece timpul.

  • Tablouri canvas cu mașini

Nici pereții camerelor nu trebuie neglijați. Tocmai de aceea, un tablou canvas cu mașini de la pepanza.ro este un obiect decorativ care nu trebuie să lipsească. Dacă ai mai multe modele care-ți plac și nu te poți decide, poți crea chiar o galerie pe care să o admiri zilnic. Un astfel de tablou este foarte potrivit pentru dormitor, poziționat pe peretele din fața patului pentru a putea să privești în fiecare zi ceea ce te face fericit.

  • Perne decorative

O canapea sau un pat plin cu perne cu mașini poate fi o adevărată bucurie pentru un pasionat de auto. Printurile creative și îndrăznețe te vor face să te relaxezi în timp ce te bucuri de hobby-ul tău. Din fericire, acestea pot fi stilizate și integrate în aproape orice stil de design interior, deci nu trebuie să-ți faci probleme că nu sunt destul de „la modă”.

În concluzie, nu te teme să transpui pasiunea ta pentru mașini în locuință. Există numeroase elemente de decor care-ți vor atrage atenția, așa că le poți integra cu mare ușurință în orice spațiu, indiferent de stilul de amenajare. Câteva obiecte cu mașini vor personaliza casa și vor atrage privirile invitaților tăi.

Sursa foto:Pinterest.com