Toamna la Sarmizegetusa, în sute de splendide imagini ale vizitatorilor

Home Reportaj Toamna la Sarmizegetusa, în sute de splendide imagini ale vizitatorilor
Toamna la Sarmizegetusa, în sute de splendide imagini ale vizitatorilor

Câteva sute de imagini, care mai de care mai frumoase, care mai de care mai spectaculoase, au fost înscrise deja  în concursul foto demarat de administratorul sitului turistic și arheologic din Capitala Daciei – Sarmizegetusa Regia, în primele două săptămâni de la deschiderea competiției.

Toate acestea sunt publicate pe pagina de facebook ”Enjoy Hunedoara”, pentru ca toată lumea să se poată bucura de splendidele imagini care prezintă atmosfera de toamnă a acestui obiectiv turistic de top al județului Hunedoara și al României. Tot aici, publicul este invitat să aprecieze cele mai frumoase fotografii, astfel încât cele care vor obține cele mai multe aprecieri au șansa de a câștiga un premiu oferit de Direcția Generală de Administrare a Monumentelor și Promovare a Turismului Hunedoara.

Platforma rămâne deschisă în continuare și pentru cei care vor să participe la acest concurs, să împărtășească propria experiență trăită în zilele de toamnă la Sarmizegetusa Regia. Concursul de fotografie ”Toamna la Sarmizegetusa” se derulează în luna octombrie 2021. Participanții pot înscrie în concurs, până la data de 28 octombrie 2021, un număr de maxim 3 fotografii cu imagini de toamnă din Capitala Daciei. Acestea vor fi trimise, în format jpg pe adresa de e-mail: dgampth@gmail.com până la data de 28.10.2021 inclusiv, însoțite de numele și prenumele autorului și datele de contact ale acestuia. Toate fotografiile vor fi postate, în ordinea primirii, pe pagina de facebook ”Enjoy Hunedoara” iar imaginea cu cele mai multe like-uri va fi declarată câștigătoare. Regulamentul concursului de fotografie ”Toamna la Sarmizegetusa” poate fi consultat la adresa: https://www.dgampt.ro/concurs. Succes !