Primăria Lupeni organizează o întâlnire pentru recrutarea tinerilor NEETS

Home Anunțuri Primăria Lupeni organizează o întâlnire pentru recrutarea tinerilor NEETS
Primăria Lupeni organizează o întâlnire pentru recrutarea tinerilor NEETS

În perspectiva bunei derulări a proiectului european ”Top calificări pentru tinerii NEETS” (NEETS = “Not in Education, Employment, or Training”), în care Primăria municipiului Lupeni este partener al companiei Euro Jobs SRL, administrația locală de la Lupeni va organiza, în cursul acestei luni, o întâlnire cu tinerii care pot beneficia de avantajele acestui proiect.

Potrivit criteriilor de eligibilitate NEETS, participanții în proiect trebuie să aibă vârsta cuprinsă între între 16 și 29 de ani, să nu aibă loc de muncă, să nu fie înscriși la școală sau facultate și să aibă domiciliul în județul Hunedoara.

Tinerii recrutați pentru acest proiect, vor beneficia de următoarele avantaje:

– subvenție de 3lei/oră de curs, respectiv pentru cursul de vopsitor industrial (360 ore) – 1080 de lei, pentru cursul de tâmplar manual(360 ore) – 1080 lei,  pentru cursul de confecționer produse textile(360 ore) – 1080 lei,  pentru cursul de ajutor de bucătar(180 ore) – 540 lei:

– diplomă recunoscută de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, la sfârșitul cursurilor;

– participarea gratuită la cursurile online de Competențe antreprenoriale și competențe digitale.

Pentru detalii suplimentare, persoanele interesate pot suna la nr. de tel 0254/560725. Persoană contact: Brănișteanu Elena Sorina.