Consiliul județean Hunedoara / Comunicat de presă

Home Stiri la zi Consiliul județean Hunedoara / Comunicat de presă
Consiliul județean Hunedoara / Comunicat de presă

Având în vedere declarațiile și informațiile vehiculate în spațiul public referitoare la remedierea defecțiunii produsă la telescaunul din Masivul Parâng, în timpul execuției lucrărilor de modernizare a DJ 709 F, Biroul de presă al Consiliului Județean Hunedoara este abilitat să comunice următoarele:

  1. Acordul pentru excavarea surplusului de pământ în vederea lărgirii platformei și corectarea declivității pârtiei de schi 2C a fost emis de Primăria Municipiului Petroșani la data de 27 mai 2021;
  2. În vederea remedierii defecțiunii produsă la TS3, responsabilitatea aparține în totalitate constructorului care a executat lucrările în zonă;
  3. Din informațiile transmise către Consiliul Județean Hunedoara, constructorul a remediat defecțiunea, telescaunul fiind la această oră funcțional, fapt confirmat prin procesul verbal de recepție. Urmează ca, în cursul zilei de luni, 22 noiembrie 2021, să fie executate și lucrările pentru îngroparea în stâncă a cablului de alimentare.

În acest context, având în vedere cele menționate, subliniem că instituția noastră nu are nicio responsabilitate în ceea ce privește remedierea defecțiunilor produse, aceasta revenind constructorului care, de altfel, acționează ca atare.

Biroul de Presă